Reparatie en Onderhoud van uw leaseauto

 

U heeft als directe gebruiker van de auto het beste zicht op de staat van de auto. Wij verzoeken u dan ook om regelmatig preventieve werkzaamheden te verrichten. Controleer in ieder geval de volgende zaken:

  • Peil van de motorolie;
  • Niveau van de koelvloeistof;
  • Spanning van de banden (ook reservewiel).

Reparatie en Onderhoud

Is het tijd voor onderhoud aan uw leaseauto of moet er iets gerepareerd worden? Maakt u dan zelf een afspraak met een officiële dealer van het merk van uw auto of met één van onze partnergarages. Hiervoor hoeft u geen contact op te nemen met WagenPlan. U hoeft zelf geen toestemming te vragen voor deze onderhoudsbeurt. Dit maakt een auto leasen en onderhouden een stuk makkelijker.

 

Zoek een garage bij u in de buurt

Selecteer hieronder het merk van uw auto en voer uw postcode in en vind een garage bij u in de buurt. Voor het plannen van periodiek onderhoud, reparaties (uitgezonderd schadereparaties) of vervanging van banden (uitgezonderd winterbanden). U kunt zelf een afspraak maken.

 

Let op: Onderhoud en APK mogen uitsluitend bij de merkdealers of bij WagenPlan Centraal Beheer aangesloten bedrijven* uitgevoerd worden (*met uitzondering van KwikFit en Euromaster).

 

Gegevens ophalen... Gegevens ophalen...
Auto merk
Postcode

Fit-to-Go

Voor deze werkzaamheden hoeft u geen afspraak te maken:

Vervangen defecte lampjes (m.u.v. Xenon of Led);
Bijvullen olie;
Bijvullen koelvloeistof;
Bijvullen ruitensproeiervloeistof;
Repareren lekke autoband;
Controle bandenspanning.

U mag hiervoor ook naar een Kwik-fit vestiging bij u in de buurt. Deze service heet Fit-to-Go.
Vind hier de dichtstbijzijnde kwik-Fit vestiging