Uw leaseauto

Uw leaseauto

Rijden in uw leaseauto

Uw werkgever bepaalt wie gebruik mag maken van uw leaseauto. WagenPlan stelt als aanvullende voorwaarde dat elke bestuurder beschikt over een geldig rijbewijs, zoals gedefinieerd in de Nederlandse wetgeving.

Voorwaarden

Op het gebruik van de leaseauto zijn voorwaarden van toepassing. Deze voorwaarden zijn na te lezen in de Algemene Leaseovereenkomst die tussen uw werkgever en WagenPlan is afgesloten.

Brandstofpas

Het is mogelijk om in het leasecontract een brandstofpas op te nemen. WagenPlan heeft een samenwerkingsverband met MTC. De MTC brandstofpas is bij vrijwel ieder tankstation te gebruiken. Via de handige mobiele app van MTC (MTC Driver Dashboard) kunt u mobiel declareren, parkeren, de goedkoopste tankstations opzoeken en uw transacties en declaraties bekijken. Heeft uw werkgever gekozen voor een merkgebonden brandstofpas, dan krijgt u hiervoor een aparte kaart. De pincode voor zowel de MTC pas als de merkgebonden pas is online aan te vragen.

Via mijnMTC krijgt u inzicht in uw tankbeurten. In deze persoonlijke online omgeving kunt u uw huidige pas toevoegen maar ook passen uit het verleden toevoegen. Op deze manier is het mogelijk om een complete historie op te bouwen van alle tankingen met verschillende passen van (eventueel) verschillende lease maatschappijen, werkgevers of kentekens. Belangrijk is wel dat u vanaf nu bij de eerste keer inloggen eenmalig een eigen account dient aan te maken. Deze login is te gebruiken voor alle verschillende apparaten (pc, laptop, tablet en mobiele telefoon).

Brandstofpas en tijdelijke huurauto

De brandstofpas is ook te gebruiken bij een tijdelijke huurauto. Geef dan bij het invoeren van uw pincode aan dat u met een vervangende auto rijdt.

Belangrijke telefoonnummers

Algemeen nummer WagenPlan: 055 579 82 23

Schade/inbraak/diefstal melden: 055 579 84 44

Pechhulpdienst (binnen-/buitenland): 055 579 82 11

Stel uw vraag aan onze leaseadviseurs

Voor vragen over uw auto, het aanvragen van een brandstofpas, groene kaart, buitenlandmachtiging of kentekenbewijs of het melden van schade of een technisch probleem kunt u terecht bij onze leaseadviseurs. Onze leaseadviseurs zijn tijdens kantooruren (08:00 – 17:30) te bereiken via ons telefoonnummer: 055 - 579 82 23. Of via de Live Chat op onze website. Tijdens en buiten kantooruren kunt u tevens uw vragen per mail aan ons stellen, dit kan via het contactformulier op onze website.

Kunnen wij je helpen?
Chat online
Waarom WagenPlan?
  • Persoonlijke ondersteuning
  • Compensatie CO2 uitstoot
  • Geen verrassingen achteraf
  • Hoge klanttevredenheid
8.7
Gebaseerd op
985 reviews
Bekijk rapportcijfers