3 oplossingen voor meer cashflow en flexibiliteit

22 april 2020
3 oplossingen voor meer cashflow en flexibiliteit

COVID-19 heeft ons leven behoorlijk op zijn kop gezet. Niet alleen privé, maar ook zakelijk. Bedrijven en organisaties worstelen met de vraag hoe zij alle uitdagingen het beste het hoofd kunnen bieden. Want hoewel de economische gevolgen nog niet duidelijk zijn, is het goed om nu op de nieuwe werkelijkheid in te spelen.

3 oplossingen die nú extra cashflow en flexibiliteit opleveren:

In deze blog informeren wij je over concrete oplossingen voor je wagenpark om meer cashflow en flexibiliteit te creëren. Ook hebben wij een COVID-19 pagina. Op deze pagina vind je alle informatie en de meest gestelde vragen over de maatregelen die wij hebben genomen.

1. Brandstofkosten per maand verrekend (vanaf 1 mei)

Omdat veel medewerkers vanuit huis werken nemen de brandstofkosten af. Vanaf 1 mei verrekenen wij de brandstofvoorschotten per maand, in plaats van per kwartaal waardoor je teveel betaalde brandstofkosten sneller retour krijgt. Deze wijziging geldt voor 3 maanden. Wil je geen gebruik maken van deze mogelijkheid, neem dan contact op met je accountmanager, dan houden we de kwartaalafrekening voor je in stand.

2. Voordelig leasen met korte looptijden

Je kunt kosten besparen door even geen nieuwe leaseauto’s te bestellen. In plaats daarvan kun je zowel privé als zakelijk een occasion leasen bij WagenPlan. Deze Second Drive auto’s zijn goed onderhouden ex-leaseauto’s, rechtstreeks van de eerste eigenaar. Hiermee rijd je direct weg, voor een extra scherp maandbedrag. En door de korte looptijd biedt Second Drive extra flexibiliteit.

3. Korte contractverlenging

Een leasecontract verlengen is vaak voordeliger dan een nieuwe, vergelijkbare auto leasen. Verlengen kan al vanaf 3 maanden. Bij een verlenging vanaf 12 maanden valt het leasetarief meestal lager uit. Is dat het geval, dan krijg je eenmalig het verschil tussen het oude en nieuwe leasetarief gecrediteerd voor de maanden die reeds gefactureerd zijn.

Bovendien heb je zo geen last van de oplopende levertijden van nieuwe auto’s. Laat het ons weten als je één of meerdere contracten wilt verlengen. Wij stellen graag volledig vrijblijvend een offerte voor je op.

Deel dit bericht:

Auteur: WagenPlan

Reacties