Leaseworkshop voor wagenparkbeheerders groot succes

28 oktober 2019
Leaseworkshop voor wagenparkbeheerders groot succes

Bij WagenPlan adviseren we klanten graag over nieuwe mobiliteit en leasen in het bijzonder. Daarom organiseren we leaseworkshops voor wagenparkbeheerders. Daar bespreken we verschillende onderwerpen en geven handige tips voor in de praktijk. De leaseworkshop organiseren we in-house, zodat deelnemers ook persoonlijk kennis kunnen maken met onze leaseadviseurs.  

Waarom meedoen met de leaseworkshop?

Deelnemers aan onze leaseworkshop geven zich om verschillende redenen op. Zo nam Sharon Vijfvinkel, wagenparkbeheerder bij Maersk Line Netherlands, deel aan de leaseworkshop om zich bij te laten praten over de laatste stand van zaken over leasen ''Wat is er vandaag de dag allemaal mogelijk? En hebben we het bij ons op kantoor eigenlijk nog wel allemaal op de rit?''

Voor Ben Kamphuis, Manager Sales bij Smart Document, was de reden om deel te nemen vooral functioneel. Recent ging hij het wagenparkbeheer van zijn werkgever erbij doen. ''Dan is het fijn als er een mogelijkheid is om uitleg te krijgen over verschillende leaseregelingen en duidelijk op een rijtje te zien wat er allemaal mogelijk is. Zodat je de werknemers binnen je bedrijf met een leaseauto ook goed kunt adviseren.''

Een leuke en leerzame dag

Deelnemers aan onze leaseworkshop kijken met een goed gevoel op de dag terug. Sharon; "Het was heel leerzaam. Ik ben weer helemaal op de hoogte van de laatste regelgeving en algemene informatie over leaseauto’s in Nederland". Ben kwam tijdens de workshop tot de conclusie dat er veel meer mogelijk is dan je vooraf denkt. 

Zowel Sharon als Ben raden het anderen zeker aan om onze leaseworkshop te volgen, ongeacht of je nu net als leasebeheerder bent begonnen of al een aantal jaar in de functie werkt. Het is een leuke én leerzame dag waarin je kennismaakt met de wereld die achter het leasen schuilgaat.

Wil jij ook deelnemen aan de volgende leaseworkshop, meld je hier aan.

Bekijk hier de video van de leaseworkshop bij WagenPlan.

>

Deel dit bericht:

Auteur: WagenPlan

Reacties