WagenPlan Beste Leasemaatschappij 2021

8 december 2020
WagenPlan Beste Leasemaatschappij 2021

Op 8 december zijn tijdens het VZR Lease Event 2020 de winnaars bekend gemaakt van de verkiezing Beste Leasemaatschappij 2021. Wagenparkbeheerders verkozen WagenPlan dit jaar tot beste leasemaatschappij in de categorie middelgrote en kleine leasemaatschappijen. Het event werd gepresenteerd vanaf een bijzondere locatie: de Rooftop of Capital C, het dak van de voormalige Amsterdamse Diamantbeurs.

Vanwege Corona was het event dit keer via een livestream te volgen, alleen de winnaars waren bij de uitreiking aanwezig. Wijnand Akkerman, directeur van prijswinnaar WagenPlan: ‘We zijn echt heel blij met deze prijs! Superfijn dat zoveel wagenparkbeheerders de moeite hebben genomen om de vragenlijst in te vullen. We doen al een aantal jaren mee met deze verkiezing en zien het als een mooi ijkpunt voor de kwaliteit van onze dienstverlening. Zo’n eerste prijs bevestigt dat we op de goede weg zijn. Maar om volgend jaar weer mee doen, moeten we vandaag alweer aan de slag voor morgen. Iedere dag een beetje beter, daar gaan we voor!’

Over het onderzoek

Het jaarlijkse tevredenheidsonderzoek is uitgevoerd door Tevreden.nl in opdracht van de Vereniging Zakelijke Rijders (VZR). De tevredenheid in de categorie Wagenparkbeheerders is in kaart gebracht aan de hand van de onderwerpen communicatie, contractuele aspecten, sturing, onderhoud en schade & pech. Uiteindelijk kreeg WagenPlan een gemiddelde score van 8,9!

Naast de prijzen in de categorie Wagenparkbeheerders werden er ook twee prijzen uitgereikt in de categorie Leaserijders en één prijs in de categorie Private leaserijders. In de categorie Leaserijders zijn wij 3e geworden met een waardering van 7,8.

Inspelen op de nieuwe zakelijke mobiliteit

Van een leasemaatschappij wordt tegenwoordig veel meer verwacht dan enkele jaren geleden. Akkerman: ‘Je bent er echt niet meer met het leveren van een leaseauto tegen een concurrerende prijs. De ideale zakelijke mobiliteit is meestal een mix van vervoersmiddelen die je in kunt zetten al naar gelang je behoefte. Daarbij spelen thema’s als flexibiliteit, duurzaamheid, gemak en medewerkerstevredenheid een belangrijke rol. Stapje voor stapje proberen wij onze klanten te helpen de overstap te maken naar een toekomstbestendig mobiliteitsbeleid. Daar komen we ieder dag met veel plezier ons bed voor uit.’

 

Deel dit bericht:

Auteur: WagenPlan

Reacties