Hoe werkt Private Lease?

Private Lease van WagenPlan is een vorm van leasen voor de particuliere bestuurder. Als u voor Private Lease kiest, dan kiest u voor gemak en zekerheid.

Bij ons least u de nieuwste auto's tegen een aantrekkelijke prijs en weet u altijd waar u aan toe bent met ons beschermplan: Bij gedwongen ontslag, echtscheiding of overlijden kunt u kosteloos het Private Lease contract beëindigen.

 Het maandbedrag

Het voordeel van Private Lease is dat u weet waar u aan toe bent. Het maandbedrag van uw contract wordt bepaald door de auto die u kiest, de lengte van uw contract, het aantal kilometers dat u per jaar rijdt en eventuele extra opties.

 De Auto

WagenPlan kiest voor kwaliteit tegen een scherpe prijs. We bieden dus niet van alles aan. Maar denken er goed over na. Ons aanbod bestaat uit de beste kleinere en middelgrote auto’s die zich bewezen hebben.

 De Looptijd

De duur van uw Private Lease contract bepaalt u zelf. U kunt kiezen uit drie looptijden: 24, 36, 48 en 60 maanden.

En we denken met u mee!
Door het standaard beschermplan kunt u altijd uw contract zonder kosten opzeggen als u te maken krijgt met scheiding, niet verwijtbaar ontslag of overlijden.

 De Kilometers

Net als bij u telefoonabonnement geldt hier: de één rijdt meer dan de ander. Uw maandbedrag wordt dus ook bepaald door het aantal kilometers dat u rijdt.

U kunt kiezen uit 7 kilometrages:

10.000 km/jr
15.000 km/jr
20.000 km/jr
25.000 km/jr
30.000 km/jr
35.000 km/jr
40.000 km/jr

Naar het hele aanbod

Kunnen wij je helpen?
Chat online
Waarom WagenPlan?
  • Mobiliteitsadvies op maat
  • Persoonlijke ondersteuning
  • Compensatie CO2 uitstoot
  • Geen verrassingen achteraf
  • Hoge klanttevredenheid
8.5
Gebaseerd op
1107 reviews
Bekijk rapportcijfers