Aanvullende modules voor uw Private Lease contract

Private lease

Om het Private Lease contract nog aantrekkelijker te maken of om het nog beter aan te laten sluiten aan uw wensen, kunt u het contract uitbreiden met een aantal modules. Lees hieronder wat de verschillende modules inhouden.

 Schade Verzekering Inzittenden (SVI)

Uw Private Lease auto is standaard WA (Wettelijke Aansprakelijkheid) en voor Persoonlijke Ongevallen (ook voor Inzittenden) (POI) verzekerd. Daarnaast is het Casco risico afgedekt.

Heeft u regelmatig passagiers in de auto, dan is het zinvol om de module Schade Verzekering Inzittenden (SVI) te kiezen. Zo zijn ook uw medereizigers optimaal verzekerd tot een maximum van € 1.000.000,-.

Deze extra verzekering heeft u voor maar € 5,- extra per maand.

Vervangend vervoer voor lease auto Vervangend vervoer

Vervangend vervoer is handig als u altijd mobiel wilt of moet zijn, bijvoorbeeld als onderhoud of reparatie langer dan een dag duurt. Standaard heeft u recht op vervangend vervoer bij reparatie, onderhoud en schade na 72 uur.

 Verlaging Eigen Risico

Met de module Verlaging Eigen Risico kiest u voor een lager Eigen Risico. U verlaagt daarmee het standaard Eigen Risico van € 300 naar € 150 per schadegeval.

Deze module kost € 9,- extra per maand.

 All Season banden

Uw Private Lease auto wordt standaard geleverd op zomerbanden. Wilt u extra veiligheid kies dan voor onze aanvullende module All Season banden. Deze banden zijn geschikt voor alle seizoenen en weersomstandigheden.

All Season banden zijn toegestaan als alternatief in alle landen waar winterbanden verplicht zijn. Handig als u met de auto ook naar het buitenland moet!

 e-Driver

e-Driver is een handig online programma om ongelukken en schade te voorkomen, zuiniger te rijden en minder CO2 uit te stoten.

En dat voor slechts € 3,50 extra per maand.

Bekijk of e-Driver iets voor u is.

Naar het hele aanbod

Kunnen wij je helpen?
Chat online
Waarom WagenPlan?
  • Mobiliteitsadvies op maat
  • Persoonlijke ondersteuning
  • Compensatie CO2 uitstoot
  • Geen verrassingen achteraf
  • Hoge klanttevredenheid
8.5
Gebaseerd op
1107 reviews
Bekijk rapportcijfers