Alle voordelen op een rij

Private lease voordelen WagenPlan

Een WagenPlan Private Lease contract biedt veel voordelen. Hieronder alle voordelen nog even op een rij:

Makkelijk uw oude auto inruilen

Wij kunnen uw huidige auto van u overkopen. Dat scheelt u een hoop gedoe. Neem contact met ons op om te bespreken wat uw auto waard is.

Tip: Via de website van de ANWB kunt u online direct een indicatie krijgen van wat uw auto waard is.

Geen investering vooraf

Bij aanschaf van een andere auto komt vaak een aardige investering kijken, zeker als het om een nieuwe auto gaat. Door te leasen hoeft u van tevoren geen grote investering te doen, maar betaalt u maandelijks een vast bedrag. Hierdoor staat u ook niet voor plotselinge verrassingen.

Vast maandbedrag, u weet precies waar u aan toe bent

U betaalt bij ons een vast bedrag per maand, daar zitten de kosten voor onderhoud, reparatie, banden, verzekering en wegenbelasting bij in. Zo komt u nooit voor onverwachte verrassingen te staan. U weet precies waar u aan toe bent.

Snel rijden in een nieuwe auto die bij u past

De eerste voorselectie hebben wij al gedaan. Ons aanbod bestaat uit auto's die zich bewezen hebben op veiligheid en kwaliteit. De auto's waar u uit kunt kiezen staan in de meeste gevallen al op voorraad. Daardoor zijn ze snel inzetbaar.

Alles-in-1 contract

Om het voor u duidelijk en overzichtelijk te houden, zijn onze Private Lease contracten alles-in-1 contracten. Dit betekent dat u een vast bedrag per maand betaalt waar alles bij inbegrepen is.

Moet uw Private Lease auto naar de garage voor een onderhoudsbeurt, dan zijn de kosten voor WagenPlan. Ook verzekering, wegenbelasting, vervangen van banden, reparatie en pechhulp zit bij het maandelijkse leasetarief inbegrepen.

U betaalt alleen nog voor de brandstof, de eventueel gemaakte boetes zoals een snelheidsovertreding of parkeerboete en een eventueel eigen risico bij een niet verhaalbare schade.

Geen zorgen

Wij willen graag dat u zorgeloos kunt genieten van uw nieuwe leaseauto. Daarom bieden wij uitsluitend alles-in-1 contracten aan. Wilt u deze uitbreiden met extra zekerheden, dan hebben wij een aantal aantrekkelijke modules voor u.

Komt u onverhoopt in de problemen en heeft u de financiële middelen niet meer om het Private Lease contract voort te zetten. dan kunt u beroep doen op ons beschermplan.

Omdat we het u ook graag zo gemakkelijk mogelijk maken, bieden we een aantal extra services aan:

Met Service Track kunt u eenvoudig op postcode en merk auto een onderhoudsgarage bij u in de buurt vinden.

Met Goedkoop Tanken kunt u op basis van postcode en brandstoftype goedkope tankstations bij u in de buurt vinden.

Met onze WagenPlan Berijdersapp heeft u alle gegevens van uw leaseauto bij de hand.

 

Beschermplan

Uniek bij WagenPlan is het beschermplan. De naam zegt het eigenlijk al. Het beschermplan beschermt u als u in een situatie terecht komt waarbij u niet meer in staat bent de maandelijkse kosten te betalen. Denk hierbij aan gedwongen ontslag, echtscheiding, ontbinding van een geregistreerd partnerschap, ontbinding van een notarieel samenlevingscontract of bij overlijden. U hebt dan het recht om het Private Lease contract kosteloos te ontbinden. Er worden dan geen kosten in rekening gebracht voor het eerder beëindigen van het contract, de kilometers worden wel afgerekend.

Behoud van schadevrije jaren

Ook tijdens het rijden in de Private Lease auto kunt u schadevrije jaren blijven opbouwen. Indien wenselijk kunt u deze na afloop van het contract gebruiken. 

Persoonlijk contact

Bij WagenPlan houden we van korte lijnen en persoonlijk contact. Wij werken in een klein team, waardoor we veel van elkaars klanten weten. In principe krijgt u als klant bij Wagenplan een vast contactpersoon. Mocht deze er een dag niet zijn, dan zijn de collega's voldoende op de hoogte om u verder te helpen. 

Tijdens kantooruren (ma t/m vrij 08:30-17:30) kunt u ons bereiken op de volgende manieren:

Telefoon: 055- 579 8444 
Mail: privatelease@wagenplan.nl 
Of via de chat op onze website.

Buiten kantooruren kunt u altijd een mail sturen. Deze wordt binnen 2 werkdagen opgepakt.

Heeft u pech? Dan kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week contact opnemen met onze Pechhulp Eurocross:
055 - 579 8211.

Kunnen wij je helpen?
Chat online
Waarom WagenPlan?
  • Mobiliteitsadvies op maat
  • Persoonlijke ondersteuning
  • Compensatie CO2 uitstoot
  • Geen verrassingen achteraf
  • Hoge klanttevredenheid
8.5
Gebaseerd op
1089 reviews
Bekijk rapportcijfers