Beste Leasemaatschappij voor de 2e keer!

klanttevredenheid
8.5
Gebaseerd op "1048" reviews
Open

Wij zijn supertrots dat onze klanten en berijders ons wederom met zulke fantastische cijfers hebben gewaardeerd. En erg dankbaar dat wij met hen mogen samenwerken, want ‘it takes two to tango’, ook in een zakelijke relatie. We beloven dat we niet op onze lauweren gaan rusten, maar vol gas blijven geven om de persoonlijke aandacht en service voor onze klanten te blijven verbeteren. Iedere dag een beetje beter, daar gaan wij voor.

 Waar zijn wij op beoordeeld?

Het tevredenheidsonderzoek is uitgevoerd onder de leden van Vereniging Zakelijke Rijder (VZR), de belangenbehartiger voor berijders met een auto van de zaak. De tevredenheid is in kaart gebracht aan de hand van verschillende onderdelen: Communicatie en informatie, Contractuele aspecten, Onderhoud en Schade en pech. Ook is de Net Promoter Score meegenomen om de klantloyaliteit te meten. WagenPlan is onderscheiden in de categorie middelgrote leasemaatschappijen.

Waarom onze klanten voor ons kiezen

Wij geloven dat organisaties meer rendement halen uit mobiliteit wanneer we breder kijken dan alleen de invulling van het wagenpark en het maandelijkse leasetarief. We hebben 3 van onze klanten gevraagd te vertellen hoe wij die visie samen met hun invullen. Want over jezelf praten telt niet.