Aanvraag CO₂-certificaat

CO2 certificaat aanvragen voor wagenpark

Als bedrijf kun je veel doen om de CO₂-uitstoot van je wagenpark te  beperken. Bijvoorbeeld door gebruik te maken van MobiPlan, onze alles-in-1-oplossing voor je zakelijke mobiliteit. Maar CO₂-uitstoot helemaal voorkomen is onmogelijk. Daarom compenseren we voor al onze klanten, geheel kosteloos, de resterende CO₂-uitstoot van hun wagenpark.  

Hoe berekenen we de resterende CO₂-uitstoot?

Door de tankgegevens van onze klanten, weten we precies hoeveel brandstof ze gebruiken. Aan de hand van die gegevens berekenen we de CO₂-uitstoot. Aan het eind van ieder kalenderjaar compenseren wij de totale uitstoot van alle leaseauto’s die via ons rijden. 

Hoe compenseren we de CO₂-uitstoot?

CO₂-compensatie doen wij door te investeren in duurzame energie en energiebesparingsprojecten via de aankoop van zogenaamde CO₂-credits oftewel VER’s (Verified Emission Reductions). Elke credit staat voor de compensatie van een bepaalde hoeveelheid CO₂. 

Vraag je eigen CO₂-compensatiecertificaat aan voor 2023

Wil je weten hoeveel CO₂ je wagenpark in 2023 heeft uitgestoten? Vraag dan een CO₂-compensatiecertificaat aan. Daarop staat precies hoeveel CO₂ we het afgelopen jaar voor je hebben gecompenseerd. 

Vraag hier je CO₂-compensatiecertificaat aan

Kunnen wij je helpen?
Chat online