Over WagenPlan

 

Sinds 2001 zijn wij een innovatieve speler op de leasemarkt. Door de joint venture constructie van onze moedermaatschappijen Centraal Beheer Achmea en Athlon kunnen we grootschalig inkopen. Hierdoor werken we met zeer competitieve tarieven.

Veel service en persoonlijke aandacht

WagenPlan bestaat uit een enthousiast team van medewerkers. Wij vinden persoonlijk aandacht voor onze klanten zeer belangrijk. De combinatie van een klein team en de service van een groot bedrijf maakt ons uniek.

Doordacht, duurzaam én voordelig rijden

WagenPlan zet duurzame vervoersoplossingen in de markt met een ideaal. Met zo min mogelijk belasting voor de natuur, omgeving en natuurlijke hulpbronnen zorgen voor mobiliteit van mensen. Zodat zij zonder onnodige belasting en met een goed gevoel van A naar B reizen. Zonder in te boeten op rijcomfort, goede service en een scherpe prijs. Dat is WagenPlan, en dat vinden wij heel natuurlijk.

Wilt u meer weten over WagenPlan? Bezoek dan onze corporate website.

MVO

Naast het realiseren van onze doelstellingen vinden wij het ontzettend belangrijk om als organisatie maatschappelijk betrokken te zijn en ons in te zetten voor een betere wereld. Reden waarom WagenPlan ervoor heeft gekozen om als bedrijvenambassadeur het werk van Oxfam Novib te steunen.

Oxfam Novib zet zich in voor mensen die leven in armoede in ontwikkelingslanden. Dankzij hun microfinancieringsprogramma krijgen ondernemende mensen daar een klein krediet. En daarmee krijgen ze de kans een eigen bedrijfje en een zelfstandig bestaan op te bouwen. Zo kunnen mensen zelf bouwen aan hun eigen toekomst én dat van hun land. Als ambassadeur steunen wij dit alles.

Wij vinden het als bedrijf belangrijk om niet alleen goede producten/diensten te leveren, maar ook bij te dragen aan een wereld zonder armoede. Lenen bij een bank is voor arme mensen vaak niet mogelijk. Dankzij onze steun krijgen mensen in ontwikkelingslanden toch dezelfde kans als wij. Ze kunnen met een lening een eigen bedrijfje starten en werken aan een zelfstandig bestaan. Oxfam Novib helpt ons om ons ambassadeursschap en onze maatschappelijke betrokkenheid naar buiten toe uit te dragen.