Over WagenPlan

Sinds 2001 is WagenPlan een innovatieve speler op de leasemarkt. Door de joint ventureconstructie van onze moedermaatschappijen Centraal Beheer en Athlon kunnen we grootschalig inkopen en werken we met zeer competitieve tarieven.

Haal ook meer rendement uit uw mobiliteit

Bij WagenPlan streven we ernaar om voor onze klanten het maximale rendement uit mobiliteit te halen. Want voor ons is mobiliteit meer dan alleen het leasen van auto’s.

Mobiliteit vraagt om maatwerkadvies. Daarom nemen we onze klanten mee in de veranderende mobiliteit, kijken we naar de wensen en doelen van de organisatie en passen daar ons mobiliteitsadvies op aan.

Daarbij kijken wij naar zaken als flexibiliteit, verlagen van de CO2-uitstoot en medewerkerstevredenheid, alles met het doel om voor u het maximale rendement op mobiliteit te behalen.

WagenPlan in de prijzen bij verkiezing beste leasemaatschappij

Voor veel bedrijven is mobiliteit te complex om er zomaar bij te doen. Daarom bieden we altijd een directe lijn met een mobiliteits-adviseur. De combinatie van een klein team en de service van een groot bedrijf maakt ons uniek. Dit heeft ervoor gezorgd dat wij meerdere malen in de prijzen zijn gevallen bij de verkiezing beste leasemaatschappij.

Onze aanpak

Advies op maat

Er bestaat geen vast formule voor mobiliteitsverbetering. De praktijk wijst uit dat elke situatie anders is en dat sturen op mobiliteit om maatwerkadvies vraagt. We nemen onze klanten mee in de veranderende mobiliteit, kijken naar de wensen en doelen van de organisatie en passen daar ons mobiliteitsadvies op aan

Persoonlijke ondersteuning

Voor veel bedrijven is mobiliteit iets wat lastig is om naast de normale werkzaamheden te doen. Daarom zijn wij er voor de persoonlijke en directe ondersteuning. Welke vraag onze klanten ook hebben, er is altijd rechtstreeks contact met een mobiliteits-adviseur. 

We gaan voor duurzaam

We nemen onze verantwoordelijkheid voor het milieu en de CO2-uitstoot als gevolg van mobiliteit. Mobiliteit beperken is geen optie, maar de CO2-uitstoot ervan wel. We vergroten de bewustwording, geven advies over het verlagen van uitstoot en compenseren alle CO2-uitstoot van onze leasevloot. 

Meer dan leaseauto’s

We onderzoeken doorlopend nieuwe oplossingen als aanvulling op leaseauto’s. Elektrische fietsen en scooters bijvoorbeeld, maar ook OV-oplossingen, pool- en deelauto’s en privé lease. We noemen dit ook wel nieuwe mobiliteit.

Geen verrassingen achteraf

Mobiliteit is meer dan alleen de leaseprijs. We kijken verder dan dat en geven daarom altijd een helder en eerlijk beeld over alle kosten en voorwaarden. We zijn in ons advies begrijpelijk, open en compleet.