Over WagenPlan

Sinds 2001 is WagenPlan een innovatieve speler op de leasemarkt, met focus op duurzame mobiliteit. Door de joint ventureconstructie van onze moedermaatschappijen Centraal Beheer en Athlon kunnen we grootschalig inkopen en werken we met zeer competitieve tarieven.

We weten waar je heen wilt

Het zijn turbulente tijden in mobiliteit. Er komt steeds meer strenge nieuwe milieuwetgeving. Bedrijven krijgen CO₂-quota en verplichtingen om uitstoot vast te leggen. De infrastructuur rondom mobiliteit veranderd met de dag. Werknemers vragen ondertussen om alternatieve mobiliteitsoplossingen, uit principes, of andere behoeftes. Er gaat veel veranderen, dat staat vast. Maar hoe, met welke snelheid, en hoeveel dat organisaties gaat kosten is moeilijk in te schatten. Dat vraagt om een partner met kennis, zowel van de mogelijkheden als van jullie specifieke situatie.

Een betrouwbare navigator

Bij WagenPlan zijn we die betrouwbare mobiliteitspartner. Want wij begrijpen je zorgen. We snappen het wanneer er direct iets geregeld moet worden. We kennen de voorkeuren van de jongere generaties – en niet iedereen droomt van een leaseauto. Ook voor hen hebben we een zorgeloos totaalaanbod. Met vrijwel alle vervoersvormen die er op de markt zijn, waardoor ze alles naar hartenlust kunnen combineren, duurzaam reizen en dat allemaal met één app regelen. Of toch een glanzende auto voor de deur hebben. Mobiliteit op maat – die afslag hebben wij al lang genomen.

Duidelijkheid over kosten

Om grip te houden op investeringen, heb je wendbaarheid nodig. Die krijg je door de flexibiliteit van een persoonlijke Mobiliteitsmanager. Iemand die echt iets voor elkaar kan krijgen, op het moment dat het ertoe doet. Die meedenkt over de toekomst, je helpt met persoonlijke regelingen. Die transparant is, laat zien welke investeringen de beste resultaten opleveren – voor jou. Zo zijn de kosten altijd duidelijk. Die betrokkenheid zie je terug in de lange relaties die we met onze klanten hebben – die zijn net zo duurzaam als ons toekomstdoel.

Jij kiest de bestemming, wij regelen het vervoer

Wij waren de eerste in Nederland met een totaalaanbieding. Wij waren ook de eerste die in 2007 volledig CO₂-neutraal werden, met het doel om in 2030 ook volledig emissievrij te zijn. Wij zijn op een missie om duurzame mobiliteit voor iedereen mogelijk te maken. Dat doen we door heel gericht advies te blijven geven en persoonlijk te blijven, met betrokkenheid en begrip voor jouw situatie. Als jouw gids in een steeds complexer mobiliteitslandschap. Wij begrijpen waar je naartoe wilt en we kennen de weg.

WagenPlan in de prijzen bij verkiezing beste leasemaatschappij

Voor veel bedrijven is mobiliteit te complex om er zomaar bij te doen. Daarom bieden we altijd een directe lijn met een mobiliteits-adviseur. De combinatie van een klein team en de service van een groot bedrijf maakt ons uniek. Dit heeft ervoor gezorgd dat wij meerdere malen in de prijzen zijn gevallen bij de verkiezing beste leasemaatschappij.

Ons team

Team Wagenplan

Kunnen wij je helpen?
Chat online