Elektrisch leasen: zonder gedoe zakelijk elektrisch rijden

De toekomst van autorijden is elektrisch. De maatschappij en de politiek vraagt erom. Ook het bedrijfsleven wil duurzaam ondernemen. Vanwege het goede imago en het voordeel in de portemonnee van de werknemer. Veel automerken zetten daarom in op elektrisch en introduceren nieuwe modellen met een grotere actieradius. Meer en meer bedrijven en overheden maken hun wagenpark duurzaam. Het duurt niet lang of elektrisch rijden is de norm.

Wil jij de overstap naar elektrisch leasen maken en je medewerkers aanbieden om elektrisch te rijden? Dan is WagenPlan een logische keuze, want al meer dan 15 jaar zetten wij in op duurzame mobiliteit. 


Voordelen van elektrische auto leasen:

  • CO2 neutraal
  • Lage bijtelling
  • Lage brandstofkosten
  • Tanken waar je maar wilt; ook thuis of op het werk
  • Versterkt je duurzame imago

 

Tesla Model S
Actieradius: 393 KM
Tesla Model X
Actieradius: 380 KM
Opel E-Ampera
Actieradius: 380 KM
Volkswagen E-Golf 2.0
Actieradius: 264 KM
Renault Zoe Z.E.40
Actieradius: 250 KM
Nissan leaf 2 40
Actieradius:: 250
Nissan E-NV200 Evalia
Actieradius: 200 KM
BMW i3 (94AH)
Actieradius: 200 KM
Hyundai IONIQ electric
Actieradius: 193 KM
Ook zakelijk elektrisch leasen? Vraag een offerte aan!
Denk je eraan om zakelijk elektrisch te gaan rijden? Laat ons dan eens alle cijfers voor je op een rijtje zetten en zie met eigen ogen hoe bereikbaar elektrisch leasen ook voor jouw bedrijf kan zijn. Kies je voor elektrisch leasen bij WagenPlan, dan regelen wij alles voor je. Van het oplaadpunt tot het aanvragen van subsidies. Met de alles-in-één oplossing voor elektrisch leasen van Wagenplan heb je nergens geen omkijken meer naar!
Advies op maat
Bij het kiezen van een auto, e-scooter en e-bike en bijpassende leaseregeling.
Laadpas
Hiermee kan je de auto bij alle openbare laadpunten opladen.
Aanschaf laadpunt
Laadpunten die wij bij je thuis en op het werk installeren.
Waarom elektrisch leasen?
Het antwoord is simpel: omdat volledig elektrische auto's ondertussen een serieus alternatief zijn voor auto’s op benzine, diesel of gas. Dat komt door een omvangrijk, steeds groeiend netwerk van laadpunten in Nederland. Het grotere aanbod van betaalbare modellen met een steeds grotere actieradius. En natuurlijk een gunstige fiscale bijtelling.