Elektrisch leasen: zonder gedoe zakelijk elektrisch rijden

Ondanks de oplopende bijtelling blijft elektrisch leasen interessant voor werkgevers en werknemers. De auto’s worden steeds goedkoper, er valt echt wat te kiezen door een snelgroeiend aanbod elektrische modellen en de actieradius wordt steeds groter. Ook het aantal laadvoorzieningen langs snelwegen en in woonwijken blijft stijgen. En dan hebben we het nog niet eens over het rijgenot en het milieuvoordeel van elektrisch rijden. Kortom: nu is het tijd om over te stappen naar elektrisch leasen.

Wil jij overstappen naar elektrisch leasen en jouw medewerkers elektrisch laten rijden? Dan is WagenPlan de logische keuze, want al meer dan 20 jaar zetten wij in op duurzame mobiliteit. 

Voordelen van elektrische auto leasen:

  • CO₂-neutraal
  • Lagere bijtelling
  • Lagere brandstofkosten
  • Tanken waar je maar wilt; ook thuis of op het werk
  • Versterkt je duurzame imago

Waarom elektrisch leasen?

Het antwoord is simpel: omdat volledig elektrische auto's ondertussen een serieus alternatief zijn voor auto’s op benzine, diesel of gas. Dat komt door een hoge actieradius en een omvangrijk, steeds groeiend netwerk van laadpunten in Nederland. Het grotere aanbod van betaalbare modellen met een steeds grotere actieradius. En natuurlijk een gunstigere fiscale bijtelling.

 

De kosten van elektrisch rijden

De kosten van elektrisch rijden

Wil jij weten of elektrisch rijden financieel interessant is voor jou? Lees op deze pagina waar je rekening mee moet houden.

Bijtelling op je zakelijke elektrische leaseauto

Bijtelling op je zakelijke elektrische leaseauto

Het stimuleren van elektrisch rijden is één van de manieren waarop de overheid de CO2-uitstoot van het wegverkeer wil beperken. Om elektrisch rijden te stimuleren zijn er diverse gunstige financiële en fiscale regels in het leven geroepen. Lees hier welke mogelijkheden er zijn.

Alles over elektrisch leasen en laadpalen

Alles over elektrisch leasen en laadpalen

Omdat wij elektrisch leasen toejuichen, hebben wij alle praktische informatie over het laden, de aanleg van laadpalen, prijzen bij de verschillende laadpalen en alles wat er verder bij komt kijken, voor je op een rijtje gezet.

Ook zakelijk elektrisch leasen? Vraag een offerte aan!
Denk je eraan om zakelijk elektrisch te gaan rijden? Laat ons dan eens alle cijfers voor je op een rijtje zetten en zie met eigen ogen hoe bereikbaar elektrisch leasen ook voor jouw bedrijf kan zijn. Kies je voor elektrisch leasen bij WagenPlan, dan regelen wij alles voor je. Van het oplaadpunt tot het aanvragen van subsidies. Met de alles-in-één oplossing voor elektrisch leasen van Wagenplan heb je nergens geen omkijken meer naar!
Advies op maat
Bij het kiezen van een auto, e-scooter en e-bike en bijpassende leaseregeling.
Laadpas
Hiermee kan je de auto bij alle openbare laadpunten opladen.
Aanschaf laadpunt
Laadpunten die wij bij je thuis en op het werk installeren.
Tesla 3 Longe Range Dual Motor
Actieradius: 475 KM
Polestar 2
Actieradius: 450 KM
Opel Corsa-e
Actieradius: 290 KM
Nissan e-NV200 Evalia
Actieradius: 190 KM
Kia e-Niro
Actieradius: 375 KM
Audi Q4 etron
Actieradius: Gem. 405 KM
Citroën e-C4
Actieradius: Gem. 250 KM
Kia EV6
Actieradius: Gem. 320 KM
Mercedes EQA
Actieradius: Gem. 355 KM
Skoda Enyaq iV80
Actieradius: Gem. 420 KM
Iglo start pilot elektrisch leasen

Iglo is een bekende Nederlandse producent van diepvriesmaaltijden. Ze helpen consumenten bij het maken van een makkelijke, maar vooral ook lekkere en verantwoorde maaltijdkeuze. Zoals veel andere grote bedrijven, speelt ook bij Iglo duurzaamheid een steeds belangrijkere rol. Iglo richt zich daarom op 3 belangrijke pijlers, waar mobiliteit onderdeel van is. Voor Iglo is elektrisch rijden een eerste stap naar een duurzaam mobiliteitsbeleid. 

“Het idee voor een pilot voor elektrisch rijden ontstond toen het leasecontract van 2 werknemers afliep. Beide werknemers hadden zelf heel sterk de behoefte om elektrisch te rijden. Een prachtig initiatief en bovendien dé ideale gelegenheid om een pilot met elektrisch rijden te lanceren!

In deze video vertelt Renske Rozemeijer - HR Manager bij Iglo – er meer over.