Bekijk de video

Klantcase: FTE

FTE is een snel groeiend detacheringsbureau gericht op de pensioenmarkt. Het bedrijf detacheert specialisten, voert complete trajecten uit, biedt flexibele schil oplossingen en adviseert over business implementatie. Ze werken met korte lijnen en zijn betrokken,ondernemend, no-nonsense en lekker duidelijk. Ze bieden hun klanten expertise en flexibiliteit en dat is ook wat zij van hun mobiliteitspartner verwachten.

Waarom FTE voor WagenPlan kiest

Wendbaar en snel

Snel kunnen reageren op veranderingen is in onze business aan de orde van de dag. We hebben partners nodig die daarmee om kunnen gaan. WagenPlan is zo’n partner. Door de vele wisselingen is een optimale inzet van ons wagenpark een hele uitdaging. WagenPlan helpt ons daarbij, bijvoorbeeld door ervoor te zorgen dat wij auto’s gemakkelijk van de ene medewerker naar de andere kunnen doorschuiven.

Betrouwbaar

Voorwaarden en kosten zijn bij WagenPlan vooraf altijd duidelijk. Je kunt erop vertrouwen dat ze aan het einde van de rit geen onverwachte kosten in rekening brengen. En als we morgen een auto nodig hebben is dat met één belletje geregeld. Ze pakken het direct op,daar hebben wij geen omkijken naar. Na 10 jaar samenwerken weet je wat je kunt verwachten en ken je elkaar van haver tot gort.

Geweldige prestatie

WagenPlan doet wat ze zegt en zegt wat ze doet, ik vertrouw ze volledig. Lekker duidelijk,precies zoals FTE. Ik ben dan ook niet verrast dat ze dit jaar wederom beste leasemaatschappij van het jaar zijn geworden. Maar het blijft een geweldige prestatie.

 

leaseregeling nog actueel, wagenparkbeheer

.
Waarom WagenPlan?
  • Persoonlijke ondersteuning
  • Compensatie CO2 uitstoot
  • Geen verrassingen achteraf
  • Hoge klanttevredenheid
8.4
Gebaseerd op
810 reviews
Bekijk rapportcijfers
Kunnen wij je helpen?
Chat online