Aanvullende modules voor je Private Lease contract

Private lease

Om het Private Lease contract nog aantrekkelijker te maken of om het nog beter te laten aansluiten op jouw wensen, kan je het contract uitbreiden met een aantal modules. Lees hieronder wat de verschillende modules inhouden.

 Schade Verzekering Inzittenden (SVI)

De Private Lease auto is allrisk verzekerd. Dat houdt in: standaard Wettelijke Aansprakelijkheid (WA), Persoonlijke Ongevallen (ook voor Inzittenden) (POI) en Casco risico.

Heb je regelmatig passagiers in de auto, dan is het zinvol om de module Schade Verzekering Inzittenden (SVI) te kiezen. Zo zijn ook jouw medereizigers optimaal verzekerd tot een maximum van € 1.000.000,-.

Deze extra verzekering kost slechts € 5,- extra per maand.

Vervangend vervoer voor lease auto Vervangend vervoer

Vervangend vervoer is handig als je altijd mobiel wil of moet zijn, bijvoorbeeld als onderhoud of reparatie langer dan een dag duurt. Standaard heb je recht op vervangend vervoer bij reparatie, onderhoud en schade na 72 uur. Met deze module voeg je recht op vervangend vervoer na 24 uur toe aan het Private Lease contract. 

 Verlaging Eigen Risico

Met de module Verlaging Eigen Risico kies je voor een lager Eigen Risico. Je verlaagt daarmee het standaard Eigen Risico bij een niet verhaalbare schade van € 300 naar € 150 per schadegeval.

Deze module kost € 9,- extra per maand.

 All Season banden

De Private Lease auto wordt standaard geleverd op zomerbanden. Wil je extra veiligheid kies dan voor onze aanvullende module All Season banden. Deze banden zijn geschikt voor alle seizoenen en weersomstandigheden.

All Season banden zijn toegestaan als alternatief in alle landen waar winterbanden verplicht zijn. Handig als je met de auto ook naar het buitenland gaat!

Naar het hele aanbod

Kunnen wij je helpen?
Chat online
Waarom WagenPlan?
  • Persoonlijke ondersteuning
  • Compensatie CO2 uitstoot
  • Geen verrassingen achteraf
  • Hoge klanttevredenheid
8.4
Gebaseerd op
810 reviews
Bekijk rapportcijfers