Kwaliteit en milieuzorg. Kosteloos CO2 compenseren

Indien u een auto least via WagenPlan dan levert u een bijdrage aan een schoner milieu, zonder dat dit extra kosten voor uw organisatie meebrengt!

CO2 neutraal, hoe werkt het?

Aan de hand van de tankgegevens van onze leaseauto’s berekenen wij de CO₂-uitstoot. De totale CO₂-uitstoot wordt na afloop van het kalenderjaar gecompenseerd. Dit doen wij door te investeren in duurzame energie en energie besparingsprojecten middels de aankoop van zogenaamde CO₂-credits oftewel VERs (Verified Emission Reductions). Elke credit staat voor het compenseren van een bepaalde hoeveelheid CO₂. In 2007 zijn wij als eerste Nederlandse leasemaatschappij begonnen met het kosteloos compenseren van de CO₂-uitstoot van alle auto's die via WagenPlan rijden. Wij doen dit omdat dit past in onze visie op duurzame mobiliteit. Samen met onze klanten kijken we hoe we CO₂-uitstoot kunnen voorkomen, reduceren en als laatste stap compenseren.  

ISO-certificering

Met het internationaal geaccepteerde ISO 14001:2004 certificaat voldoet WagenPlan aantoonbaar aan de vereiste wet- en regelgeving op het gebied van milieu.

Daarnaast is WagenPlan ISO 9001:2008 gecertificeerd. Dit certificaat is uitgegroeid tot een standaardnorm voor kwaliteitszorg.

Kunnen wij je helpen?
Chat online