Je bedrijfswagen leasen is goed voor de zaak

Niet alleen houd je geld over voor andere investeringen, het scheelt je ook een heleboel gedoe. Want bij schade en onderhoud nemen wij je alles uit handen. Zodat jij je kunt concentreren op je core business. Onze specialisten helpen je de juiste bedrijfswagen te vinden die het beste bij je bedrijf of werkzaamheden past. Met de juiste inrichting en een bedrijfslogo op je bedrijfsauto kunnen we ook verzorgen.

De voordelen van bedrijfswagen lease bij WagenPlan

 1. Volledige ontzorging van jouw bedrijfswagenpark.
 2. Een persoonlijke, vaste bedrijfswagenleaseadviseur met ruime bedrijfswagenexpertise.
 3. Turn key oplevering van je bedrijfsauto inclusief inrichting en bestickering.
 4. Concurrentievoordeel door kosteloos volledige CO2-compensatie.

Standaard inbegrepen in de bedrijfswagen leaseprijs

 • Allrisk verzekering met Europa dekking
 • Pechhulp in binnen- en buitenland
 • Volledig onderhoud en reparatie
 • Inzittenden verzekering

Haal meer rendement uit je bedrijfswagenpark

Investeer je je geld liever in je bedrijfswagenpark of in je core business? Zolang ‘transport’ niet je core business is, lijkt het leasen van je bestelwagens de beste keuze. Want je kunt je geld maar 1 keer uitgeven.

De voordelen van je bedrijfswagen leasen:

 • Je bedrijfswagenpark verjongt en wordt schoner
 • De maandelijkse kosten zijn voorspelbaar
 • Je hoeft geen grote investeringen te doen
 • Je betaalt geen rente en afschrijvingskosten
 • Je kunt je geld investeren in je core business

Zijn je bedrijfswagens aan vervanging toe?

Wil je je bedrijfswagens leasen of kopen? Wat komt er eigenlijk kijken bij het op orde brengen en houden van je bedrijfswagenpark? Welke afwegingen moet je of kun je maken om enerzijds niet te veel te betalen en anderzijds wel 100% bedrijfszeker te kunnen opereren? Wil je zelf nog investeren in die nieuwe bedrijfswagens of kies je voor het ‘uitbesteden’ van een dergelijk risico en kies je voor gegarandeerde mobiliteit en kwaliteit? Wat zijn dan de voordelen daarvan? En zijn er ook nadelen? Ons e-book geeft je inzicht in de trends en ontwikkelingen en de alternatieven die je vandaag de dag ter beschikking staan als het gaat om vernieuwing en vergroening van je bedrijfswagenpark. Zonder onnodige risico’s en met de garantie dat je ook in de toekomst verzekerd bent van de gewenste mobiliteit.

Bedrijfswagens kopen of leasen? Lees meer hierover in ons e-book

_______________________________________________________________________

Interessante blogposts over bedrijfswagens

Elektrisch rijden, CO2-uitstoot, milieuzones. Welke ontwikkelingen zijn direct van invloed op de toekomstbestendigheid en kosten en baten van jouw grijskentekenwagenpark? En welke trends voor de bedrijfswagens moet je zeker in de gaten houden? Je leest het in dit blog.

Weet je wat de verborgen kosten zijn van jouw bedrijfswagenpark? Pas als je goed zicht hebt op de totale kosten van alle bedrijfsauto's, kun je een weloverwogen keuze maken tussen zelf investeren in bedrijfsauto's of een alternatief zoeken in de vorm van leasing. In dit blog staan de total cost of ownership op een rijtje en worden de factoren die van belang zijn bij het maken van een keuze tussen bezit en lease van je bedrijfswagens besproken.

Bedrijfswagens leasen of kopen? Er kleven niet alleen maar nadelen aan het zelf investeren in bedrijfswagens. Je hebt de investeringsaftrek en aftrek van de afschrijving. Maar er staan meer en ingrijpender nadelen tegenover, niet alleen financieel, maar ook qua risico’s, verantwoordelijkheden en aansprakelijkheden. In het geval je je bedrijfswagens niet koopt maar least, ervaar je een breed scala aan voordelen. Lees in deze blog de voor en nadelen van kopen en leasen van je bedrijfswagens.

Wat komt er kijken bij het op orde brengen en houden van je bedrijfsauto's? Hoe zorg je ervoor dat je niet te veel betaalt, maar wel 100% bedrijfszeker kunt opereren? In dit blog schrijft onze bedrijfswagenspecialist waar je rekening mee moet houden als je in bedrijfswagens investeert.

Bij Sialtech kregen ze de opdracht om de CO2-uitstoot terug te brengen. De grootste boosdoener bleek het verouderde bedrijfswagenpark te zijn, die maar liefst 95% van de totale CO2-uitstoot op zich nam. Sialtech ging zijn bedrijfswagens leasen, klimaatneutraal. De reductie bedraagt inmiddels 7% per gereden kilometer. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar het is ook gunstig voor hun portemonnee.

Bedrijfswagens inrichten is een vak apart. Gespecialiseerde bedrijven bieden inmiddels een enorme range inbouwsystemen aan. WagenPlan helpt je met adviseren over de beste oplossingen voor het professioneel inrichten van je bedrijfswagens. Je medewerkers vergeten niks, ze kunnen overal bij en rijden een stuk lichter. Daar wordt iedere medewerker blij van!

Zijn elektrische bedrijfswagens een alternatief voor jouw bedrijfswagenpark? Met de toenemende beperkte toegang van dieselauto’s in grote steden, biedt elektrisch rijden een goed alternatief. Het aanbod groeit elk jaar, evenals de actieradius. Lees hier welke aspecten belangrijk zijn voor je keuze.

Het vraagstuk om wel of niet elektrische bestelauto's in te zetten is nu belangrijker dan ooit. Want zeg nou zelf, durf jij nog met goed fatsoen met een dampende diesel door de stad te rijden? Lees in dit blog hoe jij voor jouw bedrijf kunt bepalen of elektrische bestelwagens iets voor jou zijn.

Kunnen wij je helpen?
Chat online
Waarom WagenPlan?
 • Mobiliteitsadvies op maat
 • Persoonlijke ondersteuning
 • Compensatie CO2 uitstoot
 • Geen verrassingen achteraf
 • Hoge klanttevredenheid
8.5
Gebaseerd op
1144 reviews
Bekijk rapportcijfers