Hoe werkt Private Lease?

Met Private Lease van WagenPlan rijd je voor een bepaald bedrag per maand een nieuwe auto. Als je voor Private Lease kiest, dan kies je voor gemak en zekerheid. 

Bij ons lease je de nieuwste auto's en weet je altijd waar je aan toe bent met ons beschermplan: bij gedwongen ontslag, echtscheiding of overlijden kan je kosteloos het Private Lease contract beëindigen.

 Het maandbedrag

Het voordeel van Private Lease is dat je weet waar je aan toe bent. Het maandbedrag van jouw contract wordt bepaald door de auto die je kiest, de lengte van het contract, het aantal kilometers dat je per jaar rijdt en eventuele extra opties.

 De Auto

Ons aanbodvan auto’s is groot: van een compacte stadsauto tot ruime gezinswagen. Ook elektrische auto’s hebben wij beschikbaar voor private lease. Bovendien staan de meeste auto’s bij ons op voorraad. Je rijdt dus al snel rond in de auto van jouw keuze. 


Moet je eerst jouw huidige auto verkopen? Wij kunnen deze over
 kopen. Dat scheelt jou veel tijd en onderhandelingen. 

 De Looptijd

De duur van het Private Lease contract bepaal je zelf. Je kunt kiezen uit vier looptijden: 24, 36, 48 en 60 maanden.

En we denken met je mee!
Door het standaard beschermplan kun je altijd jouw contract zonder kosten opzeggen als je te maken krijgt met een echtscheiding, gedwongen ontslag of overlijden.

 Kilometers

Ook het kilometrage bepaal je zelf. Je kunt kiezen welk kilometrage het beste bij je past.  

Vind je het lastig te bepalen hoeveel kilometer je per jaar rijdtWij kunnen je hierbij helpen, neem gerust contact met ons op.
 
 

Daarnaast is het goed om te weten dat wij een zogenaamde fair-use-policy hebben. We rekenen de kilometers niet per jaar af, maar bekijken dit over de gehele looptijd. Zo is het geen probleem dat je gedurende de looptijd het ene jaar iets meer rijdt dan het andere, als het totaal hetzelfde blijft. Rijd je over de gehele looptijd wat minder dan krijg je in sommige gevallen geld terug. Rijd je toch iets meer dan rekenen wij dit eerlijk met je af volgens de vooraf afgesproken tarieven. Zo heb je geen vervelende verassingen achteraf. 

 

Naar het hele aanbod

Kunnen wij je helpen?
Chat online
Waarom WagenPlan?
  • Persoonlijke ondersteuning
  • Compensatie CO2 uitstoot
  • Geen verrassingen achteraf
  • Hoge klanttevredenheid
8.4
Gebaseerd op
833 reviews
Bekijk rapportcijfers