Auto-Abonnement Zakelijk

Wat is het zakelijke Auto-Abonnement?

Met het Auto-Abonnement van Centraal Beheer genieten je medewerkers van zorgeloos rijden in een elektrische auto, en dat allemaal voor een vast maandelijks bedrag. Geen zorgen meer over het beheren van een wagenpark en geen onnodige vaste lasten voor een bedrijfsauto die niet in gebruik is. Wel een flexibele groene oplossing voor zakelijk vervoer die bij je medewerker past.

Wat kan je verwachten?

  • Flexibel wagenparkbeheer met een maandelijks opzegbaar contract
  • Je medewerker kiest zelf een elektrische auto uit ons ruime aanbod
  • Alles geregeld: van reparatie en verzekering tot pechhulp en vervangend vervoer
  • Eenvoudig wisselen naar een ander model
  • Geen extra kosten voor een voorloopauto of afkopen
  • Direct rij-plezier bij jouw medewerkers

Voordelen van een zakelijk Auto-Abonnement voor MKB

Flexibel zakelijk rijden zonder vast contract

Bij WagenPlan geloven we in vrijheid, daarom bieden we ook flexibel wagenparkbeheer zonder vast contract. Geef jouw medewerkers de ruimte om moeiteloos van auto te wisselen, afgestemd op hun unieke behoeften. Met ons zakelijke Auto-Abonnement staat flexibiliteit centraal, zonder laglopende contracten.

Alles inbegrepen voor zorgeloos rijden

Geniet van onbezorgd rijplezier. Reparaties, verzekering, pechhulp, vervangend vervoer – alles is inbegrepen. Elke medewerker ontvangt ook een eigen laad pas, zodat elektrisch rijden naadloos wordt geïntegreerd in hun mobiliteitservaring.

Direct elektrische auto's beschikbaar

Voor nieuwe medewerkers staat direct een breed aanbod aan geschikte elektrische auto klaar. Wij begrijpen de groeiende behoefte aan duurzaamheid en daarom bieden we directe toegang tot moderne elektrische modellen. Vraag een adviesgesprek aan om inzicht te krijgen in het aanbod.

Ik wil een flexibel auto-abonnement inrichten voor mijn medewerkers: hoe werkt dat?

Vraag een adviesgesprek aan bij WagenPlan

Onze mobiliteitsadiseurs staan voor je klaar om je vragen te beantwoorden en je meer te vertellen over het uitgebreide aanbod van elektrische auto’s. Voor iedere medewerker is er een passende oplossing.

Wat kost het Auto-Abonnement?

De kosten van een Auto-Abonnement kunnen variëren. Jouw medewerkers hebben de vrijheid om zelf een elektrische auto te kiezen binnen het vooraf bepaalde budget. En het beste nieuws? Er zijn geen extra kosten, zoals inschrijfkosten en afkoopkosten. Je betaalt enkel het maandbedrag van het abonnement en de kosten voor het laden van de elektrische auto.

Benieuwd naar een compleet overzicht van de kosten? We staan klaar om je alles uit te leggen tijdens een vrijblijvend adviesgesprek. Ontdek het gemak van het Auto-Abonnement bij WagenPlan.

Het verschil tussen het Auto-Abonnement en zakelijk leasen

Met een Auto-Abonnement rijd je in een elektrische auto voor een vast bedrag per maand – zonder een vast contract. Je kunt de auto dus maandelijks opzeggen. Zakelijk leasen is een vorm van financiering waarbij je een auto voor een langere periode huurt. Je betaalt maandelijkse leasetermijnen en de looptijd van een zakelijk leasecontract is langdurig (denk aan 3 tot 6 jaar).

Meer weten over het Auto-abonnement?

We staan graag voor je klaar om je er alles over te vertellen. Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan om al je vragen te bespreken en te kiezen wat bij je mobiliteitsbehoeften. Of start gelijk je abonnement.