WagenPlan Interactief heeft de meest actuele gegevens

Met WagenPlan Interactief ben je verzekerd van 'realtime data', oftewel je werkt altijd met de meest actuele gegevens. Het resultaat: een online offerte is altijd de laatste offerte, je wordt achteraf niet onnodig geconfronteerd met extra kosten of verhogingen.

De mogelijkheden van WagenPlan Interactief

Hieronder tref je een verkort overzicht van de verschillende modules en mogelijkheden van WagenPlan Interactief. Graag geven wij je natuurlijk een uitgebreide demonstratie. Neem hiervoor gerust contact op met een van onze leaseadviseurs per telefoon (055) 579 8444 of via de chat op de website.

Autozoeker

Wanneer jouw berijder op zoek is naar een nieuwe auto, dan is internet een goed middel om rond te kijken. Maar dat kost vaak erg veel tijd. Daarom heeft WagenPlan Interactief de Autozoeker-module ontwikkeld. Hiermee kan jouw berijder, uiteraard binnen zijn of haar eigen autoregelingsklasse, op zoek gaan naar de juiste auto. De voordelen zijn duidelijk: jouw berijder zoekt een stuk makkelijker en jij hoeft zelf niet langer tussen de vraag en het aanbod in te zitten.

Bestelbeheer

Internet kan de communicatie tussen de berijder en de leasemaatschappij zeer direct en gemakkelijk maken. Maar toch wil je wèl de controle over jouw wagenpark houden, nietwaar? Daarom is er de Bestelbeheer-module. Met deze module kun je bepalen hoe zelfstandig zij kunnen zijn met hun bestelling. Mogen zij bijvoorbeeld zelf bestellen, of wil je altijd eerst toestemming geven? Met de module Bestelbeheer kun je dit aangeven voor al jouw berijders tegelijk en voor iedere berijder individueel.

Calculator

Wanneer met de module Autozoeker de juiste auto is gevonden, kan de aanvraag met de Calculator verder worden uitgewerkt. De gegevens waarmee je werkt in de Calculator zijn altijd up-to-date, omdat WagenPlan Interactief direct aangesloten is op ons eigen automatiseringssysteem. Hierdoor zijn levertijden en prijzen geen schattingen, maar reële cijfers. Bovendien zijn alle mogelijke opties en accessoires gekoppeld aan de merken en modellen. Uiteraard is het mogelijk om deze resultaten op te slaan om ze later nog eens te kunnen bekijken. Op die manier is het gemakkelijk om alle mogelijkheden met elkaar te kunnen vergelijken. En allemaal online, dus nooit meer eindeloos faxen of bellen met jouw leasemaatschappij en elkaar.

Gegevensbeheer

Voor de een is de administratie dé bouwsteen voor een perfecte samenwerking, de ander noemt het saai en vervelend. Hoe je er ook over denkt, deze module zorgt ervoor dat je snel en eenvoudig de administratie up-to-date houdt. Dus hoef je nooit meer bij iedere kleine wijziging te bellen of te faxen. En trouwens, met WagenPlan Interactief kun je deze wijzigingen zelf, maar ook door jouw berijders laten doen.

Herinzet

Met de herinzet-module kun je voortijdig vrijgekomen auto's gemakkelijk opnieuw aanbieden aan jouw medewerkers die via WagenPlan Interactief op zoek zijn naar een nieuwe leaseauto. Wanneer je op deze manier de vrijgekomen leaseauto opnieuw kunt inzetten, dan zijn de voordelen duidelijk: geen hercalculatie, geen extra handelingen en kosten om deze auto in te leveren en geen wachttijden (dus geen voorloopauto). Kortom, meer gemak en minder kosten.

Profielbeheer

Er is met WagenPlan Interactief erg veel mogelijk. Maar wellicht wil jij dat al die toepassingen niet voor iedereen toegankelijk maken. Zoals de managementrapportages bijvoorbeeld. Daarom kun je voor ieder berijder een eigen profiel maken, waarin je aangeeft welke onderdelen van WagenPlan Interactief wel of niet te gebruiken zijn. Omdat je uiteraard niet bij iedere nieuwe berijder helemaal opnieuw het profiel wilt bepalen, stellen wij samen met jouw een basisprofiel op. Dit profiel wordt vervolgens toegepast op iedere nieuwe berijder, tenzij je anders besluit. Trouwens, wil je op een gegeven moment ook het basisprofiel aanpassen, dan kan je dat natuurlijk gemakkelijk veranderen. Deze profielen kan je toewijzen aan individuen, functieklassen en zelf te bepalen groepen.

Kunnen wij je helpen?
Chat online
Waarom WagenPlan?
  • Persoonlijke ondersteuning
  • Compensatie CO2 uitstoot
  • Geen verrassingen achteraf
  • Hoge klanttevredenheid
8.4
Gebaseerd op
833 reviews
Bekijk rapportcijfers