MobiPlan: Eenvoudige verrekening van reizen, kosten en kilometers

MobiPlan maakt flexibel zakelijk reizen makkelijk

Steeds meer medewerkers bepalen liever zelf welk vervoersmiddel of combinatie van vervoersmiddelen ze gebruiken voor hun zakelijke reizen. Op de fiets naar het werk om filestress te voorkomen, met het OV naar een afspraak in de stad omdat parkeren onmogelijk is of niet meer te betalen. Of met de auto naar een moeilijk met het OV bereikbare afspraak buiten de stad. MobiPlan is onze alles-in-een oplossing die deze flexibele vorm van zakelijke mobiliteit mogelijk maakt.

Dé oplossing voor het mobiliteitsbudget

MobiPlan biedt toegang tot alle vormen van zakelijke mobiliteit en is daarmee bijzonder geschikt voor bedrijven die hun medewerkers een persoonlijk mobiliteitsbudget bieden. Kies je voor MobiPlan, dan adviseren wij per segment of zelfs per individuele medewerker welke mobiliteitsmix het beste past, zorgen voor de toegang tot de gewenste vervoersmiddelen en voor eenvoudige registratie, budgettering en verrekening van alle zakelijke reizen via een software tool en app. Maximale flexibiliteit voor de organisatie en haar medewerkers!

Waarom MobiPlan?
  • Toegang tot alle gewenste vervoersmiddelen via 1 loket 
  • Vereenvoudiging en automatisering zakelijke reisadministratie
  • Toegesneden op implementatie en uitvoering mobiliteitsbudget
  • API-koppeling met salarisadministratie voor automatische verrekening
  • 1 overzichtelijke factuur aan het eind van de maand
Mobiliteitsoplossingen

Mobiliteitsoplossingen

Voor iedere zakelijke reis is er een ideale combinatie van vervoersmiddelen. MobiPlan is het loket waar je alles in één keer kunt regelen. Van leasefiets tot leaseauto, van poolauto tot OV. Kortom: ideaal voor bedrijven die werken met een mobiliteitsbudget.

MobiPlan app

MobiPlan app

Met de MobiPlan app is het registreren en declareren van ritten met verschillende vervoermiddelen erg gemakkelijk. Reizen, kosten en kilometers worden automatisch vastgelegd. En aan iedere vorm van vervoer kun je een aparte vergoeding koppelen die automatisch wordt verrekend.

Mobiliteitsadvies

Mobiliteitsadvies

De ideale inrichting van zakelijke mobiliteit verschilt per bedrijf. Bij onze advisering houden wij daarom rekening met de vestigingsplek van je bedrijf, het reisgedrag van de individuele medewerkers, de milieu-impact van de vervoersmiddelenmix, medewerkerstevredenheid en natuurlijk het beschikbare budget.

Combinatie mobiliteitsbudget en leaseauto
Waarom WagenPlan