Eenvoudige reisadministratie en verrekening van reiskosten en kilometers voor alle zakelijke ritten

MobiPlan maakt mobiliteitsregeling voor flexibel zakelijk reizen mogelijk

Steeds meer medewerkers bepalen liever zelf hoe ze naar hun werk of naar klanten reizen. Ze willen kunnen kiezen tussen diverse vervoersvormen zoals een leaseauto of -fiets, het OV en waar mogelijk deelauto's en scooters of andere vormen van vervoer. Dat is prima, maar de reisadministratie die deze nieuwe manier van reizen met zich meebrengt, moet je niet boven het hoofd groeien. Een alles-in-een-oplossing voor zakelijk reizen is daarom een absolute must. Met MobiPlan behoud je het overzicht en weet je zeker dat het goed zit bij de implementatie van een toekomstbestendige mobiliteitsregeling

Maatwerk bij invulling van mobiliteitsregeling voor alle medewerkers

De MobiPlan-applicatie voor je mobiliteitsregeling biedt medewerkers toegang tot alle vormen van zakelijk vervoer. Per individuele medewerker kun je bepalen welke vervoersmiddelen hij of zij voor zakelijke ritten mag gebruiken. De registratie, budgettering, declaratie en verrekening gaan vervolgens grotendeels automatisch via een handige app, mobiliteitskaart en webportal. Dat betekent minder reisadministratie, zowel voor de organisatie als voor de medewerkers, en daardoor zijn er minder kosten.

Waarom kiezen voor de MobiPlan Mobiliteitsregeling?
  • Toegang tot alle soorten vervoer via één loket 
  • Makkelijk in te richten op medewerkersgroepen of op de individuele wensen van de medewerkers
  • Eenvoudig in gebruik voor werknemers en werkgevers
  • Geen gedoe met reisadministratie door automatische verrekening van reiskosten en kilometers
  • 1 overzichtelijke factuur aan het eind van de maand

Mobiliteitsregeling in het kort

Een mobiliteitsregeling legt de spelregels rondom mobiliteit vast tussen de werkgever en werknemer. Het is een goed instrument voor tevreden medewerkers en behapbare kosten.In een mobiliteitsregeling bepaal je onder andere op welke reiskostenvergoeding de verschillende functiegroepen of individuele medewerkers recht hebben. En van welke (combinatie van) vervoersmiddelen ze gebruik mogen maken voor hun zakelijke ritten: van leasefiets tot leaseauto, van deelauto tot OV. Met een mobiliteitsregeling kunje ookhet reisgedrag van medewerkers sturen. Zo kun je bijvoorbeeld duurzaam reizen stimuleren, door het gebruik van OV en (lease)fiets aan te bieden.

 

Mobiliteitsoplossingen

Mobiliteitsoplossingen

Voor iedere zakelijke reis is er een ideale combinatie van vervoersmiddelen. MobiPlan is het loket waar je alles in één keer kunt regelen. Van leasefiets tot leaseauto, van poolauto tot OV. Kortom: ideaal voor bedrijven die werken met een mobiliteitsbudget.

MobiPlan app

MobiPlan app

Met de MobiPlan app is het registreren en declareren van ritten met verschillende vervoermiddelen erg gemakkelijk. Reizen, kosten en kilometers worden automatisch vastgelegd. En aan iedere vorm van vervoer kun je een aparte vergoeding koppelen die automatisch wordt verrekend.

Mobiliteitsadvies

Mobiliteitsadvies

De ideale inrichting van zakelijke mobiliteit verschilt per bedrijf. Bij onze advisering houden wij daarom rekening met de vestigingsplek van je bedrijf, het reisgedrag van de individuele medewerkers, de milieu-impact van de vervoersmiddelenmix, medewerkerstevredenheid en natuurlijk het beschikbare budget.

Reizen met leaseauto én OV en andere vervoersmiddelen

Medewerkers die onder de huidige mobiliteitsregeling gewend zijn aan een leaseauto, kunnen met MobiPlan voor een kleinere leaseauto kiezen en de rest van hun budget op een mobiliteitskaart zetten. Zo krijgen zij meer vrijheid bij het inrichten van hun zakelijke ritten zonder dat ze hun verworven rechten volledig op hoeven te geven. Dat maakt overstappen op MobiPlan een interessante keuze voor iedereen.

Waarom WagenPlan