Onbezorgd leasen

Leasen bij WagenPlan is eenvoudig, overzichtelijk en duurzaam. We doen er alles aan om jou onbezorgd te laten leasen. Dat begint al bij het uitzoeken van jouw leaseauto, maar daar houdt het voor ons zeker niet op.

Wij helpen je dan ook graag met jouw leaseauto. Uiteraard bij de aanschaf, bij schade aan je auto of het onderhoud, maar ook wanneer je duurzamer wilt reizen. Bij WagenPlan ben je aan het juiste adres. We staan voor je klaar!  

Leasen bij WagenPlan

  • Direct contact met onze leaseadviseurs via telefoon, mail of chat

  • Altijd 1 vast contactpersoon voor alle vragen

  • Professioneel advies op maat

  • 24 uurs assistentie bij pech onderweg in binnen en buitenland

Praktisch over Leasen handboek

Praktische zaken

Als berijder van de leaseauto wil je natuurlijk niet voor onaangename verrassingen komen te staan. Daarom vertellen we je hier alvast wat over praktische zaken waar je tijdens jouw leaseperiode mee te maken krijgt:

Service en meer

Bij Wagenplan doen we meer dan alleen goede leaseauto's afleveren. We vinden het belangrijk dat onze leaseauto's goed en veilig blijven rijden. Met onze eigen leaserijderapp heb je altijd alle gegevens van jouw leaseauto bij de hand. De app is gemakkelijk te downloaden en is je persoonlijke dashboard in de auto! Om jou als leaserijder van alle gemakken te voorzien, bieden wij een aantal extra services. Zo wordt leaserijden nog leuker.

Reparatie en onderhoud

Het is belangrijk om je leaseauto regelmatig te controleren. Zo zorg je ervoor dat jouw leaseauto in goede staat blijft. Is het tijd voor onderhoud of reparatie? Maak dan een afspraak met een officiële dealer van het merk van je auto of met één van onze partnergarages.
Banden

Goede banden zijn zeer belangrijk voor je veiligheid. Je banden hebben grote invloed op je remweg en geven stabiliteit als je plots moet uitwijken. Daarom vervangen we je banden graag eerder dan wettelijk verplicht is: al bij een profieldiepte van 2 mm en bij winterbanden onder de 5 mm. Dat is niet alleen veiliger, maar ook goed voor het milieu! Zijn jouw banden aan vervanging toe?

Tesla 3 Longe Range Dual Motor
Actieradius: 475 km
Mercedes-Benz A-klasse
CO2-uitstoot: 119 g/km
Peugeot 208
Actieradius: 275 KM
Ford Fiësta
CO2-uitstoot: 115 g/km
Citroën C3
CO2-uitstoot: 109 g/km
Duurzaam leasen

Als leasemaatschappij zijn we ons erg bewust van onze verantwoordelijkheid hierin. Daarom compenseren wij sinds 2007 jaarlijks de CO₂- uitstoot van alle wagens in onze vloot. Maar we gaan verder…

Veel gestelde vragen en antwoorden​

Wij kunnen ons voorstellen dat je best nog wat vragen hebt. Daarom hebben wij de meest gestelde vragen voor je op een rij gezet. Je vindt die hier.

Staat je vraag er niet bij of is het antwoord niet compleet genoeg? Neem dan gerust contact op met een van ons leaseadviseurs. Dat kan via onze chat, mail of telefonisch. Wij staan voor je klaar.