Laden en laadoplossingen

Waar laad ik de batterij van mijn elektrische auto op?

Elektrische auto’s kunnen op veel verschillende locaties opgeladen worden. Thuis, op kantoor of bij een groot aantal openbare laadpunten.

Uw eigen laadpunt bij huis

In samenwerking met laadoplossingen experts, Nuon en Newmotion kunnen wij een laadpunt bij uw huis installeren. Hiermee laadt u veilig, gemakkelijk en snel uw auto op. Een medewerker van een van beide bedrijven neemt contact met u op om de mogelijkheden te bespreken, vervolgens ontvangt u een vrijblijvende offerte. Indien u kiest voor een laadoplossing bij huis, komen we deze bij u installeren. De kosten van het laadpunt en de installatie kunt u ook opnemen in het leasetarief.

Let wel op, het installeren van zo’n eigen laadpunt kan alleen op eigen terrein. Voor het plaatsen van een laadpunt op openbaar terrein, heeft u eerst een vergunning van de gemeente nodig. Vraag de mogelijkheden na bij uw eigen gemeente. 

Opladen langs de kant van de weg

Bij uw elektrische auto ontvangt u een WagenPlan laadpas. Op veel openbare parkeerplaatsen staan laadpunten. Met de WagenPlan laadpas die u krijgt bij de lease, kunt u bij alle openbare laadpunten in Nederland uw auto opladen. 

Weten waar deze punten precies staan? Kijk dan op de website oplaadpalen.nl of download de app om de dichtstbijzijnde openbare oplaadpunten te vinden:

Laadpas

Zoals gezegd kunt u met de laadpas gebruik maken van de vele openbare laadpunten in Nederland, maar ook als u op kantoor bent, heeft u de laadpas nodig. Door de pas te gebruiken worden de laadkosten direct gekoppeld aan uw auto. Thuis kunt u de laadpas gebruiken voor het automatisch vergoeden van de stroomkosten. Declareren is dan niet meer nodig. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is eenmalig instellen, dan regelen wij de rest. Per e-mail ontvangt u maandelijks een overzicht van de stroomkosten van uw laadpunt.

Heeft u een plug-in hybride auto? Dan is er voor u een combinatiepas laden en tanken beschikbaar.

Hulp nodig bij een laadpunt?

Bel NewMotion: 036-547 11 66

Bel Vattenfall: 020-89 20 255, mail naar emobility@nuon.com of kijk op Vattenfall.nl

Kunnen wij u helpen
Chat online
Waarom WagenPlan?
  • Mobiliteitsadvies op maat
  • Persoonlijke ondersteuning
  • Compensatie CO2 uitstoot
  • Geen verrassingen achteraf
  • Hoge klanttevredenheid
8.4
Gebaseerd op
1077 reviews
Bekijk rapportcijfers