Collectief voordeel

WagenPlan collectiviteit private lease en mobiliteitsbudget

De mobiliteit van werknemers regelen brengt veel werk met zich mee. Steeds meer bedrijven zien daarom de voordelen van een mobiliteitsbudget. Medewerkers regelen daarmee zelf hun vervoer. Dit kan verschillende vormen van mobiliteit tot gevolg hebben, van een auto tot een treinabonnement of mobiliteitspas.

Voor werkgevers:

Zoekt je medewerker een auto? Dan is Private Lease van WagenPlan de oplossing. Zowel voor de accountmanager die een leaseauto gewend is als voor de HR-medewerker die een privé auto rijdt. Met Private Lease van WagenPlan rijd je medewerker voor een vast bedrag per maand in een gloednieuwe auto met de service die je van WagenPlan gewend bent. 

10% korting op het maandelijkse leasebedrag

Wanneer je klant bent van WagenPlan of een van de andere merken van Achmea dan krijgen je medewerkers 10% korting op het maandelijkse leasebedrag. Dit geldt ook als jou als werkgever via Centraal Beheer Achmea het Personeelsvoorzieningen pakket heeft afgesloten. Zo wordt het voor jouw medewerkers nog aantrekkelijker om te kiezen voor Private Lease van WagenPlan Centraal Beheer. 

Voor werknemers:

Krijg jij een mobiliteitsbudget van jouw werkgever? Dan is Private Lease de oplossing. Je rijdt een nieuwe auto voor een vast bedrag per maand. Zo kies je voor gemak en zekerheid. 

10% korting op het maandelijkse leasebedrag 

Is jouw werkgever klant bij WagenPlan of een van de andere merken van Achmea? Dan krijg je 10% korting op het maandelijkse leasebedrag! Dit geldt ook als jouw werkgever via Centraal Beheer Achmea het Personeelsvoorzieningen pakket heeft afgesloten.  

Vraag jouw werkgever naar de mogelijkheden of neem contact met ons op. 

Meer weten? 

We praten je graag bij over de voordelen van de WagenPlan Private Lease collectiviteit. Neem telefonisch contact met ons op via (055) 579 8444 of vul het contactformulier in.

 

 

Waarom WagenPlan?
  • Persoonlijke ondersteuning
  • Compensatie CO2 uitstoot
  • Geen verrassingen achteraf
  • Hoge klanttevredenheid
8.3
Gebaseerd op
804 reviews
Bekijk rapportcijfers