Collectief voordeel voor uw medewerkers!

De mobiliteit van uw werknemers regelen brengt veel werk met zich mee. Steeds meer bedrijven zien daarom de voordelen van een mobiliteitsbudget. Uw medewerkers regelen daarmee zelf hun vervoer. Dit kan verschillende vormen van mobiliteit tot gevolg hebben, van een auto tot een treinabonnement of mobiliteitspas.

Zoekt uw medewerker een auto?

Dan is het WagenPlan Centraal Beheer Privé Lease pakket de oplossing. Zowel voor de accountmanager die al een leaseauto gewend is als voor de HR-medewerker die een privé auto rijdt. Met het WagenPlan Centraal Beheer Privé Lease pakket rijdt uw medewerker voor een vast bedrag per maand in een gloednieuwe auto.   

 

10% korting op het maandelijkse leasebedrag

Wanneer u klant bent van WagenPlan of een van de andere merken van Achmea dan krijgen uw medewerkers 10% korting op het maandelijkse leasebedrag. Zo wordt het voor uw medewerkers nog aantrekkelijker om te kiezen voor Private Lease van WagenPlan Centraal Beheer.

 

Meer weten? 

We praten u graag bij over de voordelen van de WagenPlan Centraal Beheer Privé Lease collectiviteit. Neem telefonisch contact met ons op via (055) 579 8444 of vul het contactformulier in.

 

Kunnen wij u helpen
Chat online