Collectief voordeel voor uw medewerkers!

WagenPlan collectiviteit private lease en mobiliteitsbudget

De mobiliteit van uw werknemers regelen brengt veel werk met zich mee. Steeds meer bedrijven zien daarom de voordelen van een mobiliteitsbudget. Uw medewerkers regelen daarmee zelf hun vervoer. Dit kan verschillende vormen van mobiliteit tot gevolg hebben, van een auto tot een treinabonnement of mobiliteitspas.

Zoekt uw medewerker een auto?

Dan is Private Lease van WagenPlan Centraal Beheer de oplossing. Zowel voor de accountmanager die al een leaseauto gewend is als voor de HR-medewerker die een privé auto rijdt. Met Private Lease van WagenPlan Centraal Beheer rijdt uw medewerker voor een vast bedrag per maand in een gloednieuwe auto.   

10% korting op het maandelijkse leasebedrag

Wanneer u klant bent van WagenPlan of een van de andere merken van Achmea dan krijgen uw medewerkers 10% korting op het maandelijkse leasebedrag. Dit geldt ook als u als werkgever via Centraal Beheer Achmea het Personeelsvoorzieningen pakket heeft afgesloten. Zo wordt het voor uw medewerkers nog aantrekkelijker om te kiezen voor Private Lease van WagenPlan Centraal Beheer.

Meer weten? 

We praten u graag bij over de voordelen van de WagenPlan Centraal Beheer Private Lease collectiviteit. Neem telefonisch contact met ons op via (055) 579 8444 of vul het contactformulier in.

 

Waarom WagenPlan?
  • Mobiliteitsadvies op maat
  • Persoonlijke ondersteuning
  • Compensatie CO2 uitstoot
  • Geen verrassingen achteraf
  • Hoge klanttevredenheid
8.5
Gebaseerd op
1107 reviews
Bekijk rapportcijfers