MobiPlan: voldoe aan de CO₂-registratieplicht met één klik

MobiPlan registreert automatisch alle zakelijke kilometers van je medewerkers. Of ze nu de auto, fiets, deelscooter of gebruik maken van het openbaar vervoer. De applicatie houdt bij welk vervoermiddel is gebruikt, welke afstand is afgelegd én wat de CO₂-uitstoot is.

Binnen een mum van tijd heb je een compleet beeld van de CO₂-uitstoot van je zakelijke mobiliteit. In één duidelijk overzicht dat voldoet aan de eisen van de overheid en AVG-proof is.

Vraag vrijblijvend een adviesgesprek over MobiPlan aan

Zo voldoe je moeiteloos aan de verplichte CO₂-registratie.Automatisch CO2-uitstoot berekenen

Automatisch CO2-uitstoot berekenen

Alle reizen worden automatisch geregistreerd via GPS op de telefoon of je werknemer kan het handmatig invoeren. Het maakt niet uit of de reis per (lease)auto, openbaar vervoer of fiets is. De CO₂-uitstoot wordt automatisch berekend.

Keuzevrijheid medewerkers

Keuzevrijheid medewerkers

Met MobiPlan regel je eenvoudig de mobiliteit van je medewerkers. Geef je medewerkers de vrijheid om zelf te bepalen hoe ze zakelijk reizen binnen de kaders van jouw mobiliteitsregeling. Voor nu en in de toekomst.

MobiPlan: alles op één plek.

MobiPlan: alles op één plek.

Eenvoudig in gebruik met alle data op één plek. Van registreren, budgetteren tot aan declaraties. MobiPlan helpt je dit snel en efficient te registreren.

Voldoe aan de verplichting, zonder extra zorgen