Shortlease: leasen mét flexibiliteit zónder langdurig contract

leasen met flexibiliteit zonder langdurig contract

Als wagenparkbeheerder wil je graag flexibel zijn. Met shortlease van WagenPlan zit het met die flexibiliteit wel goed. Je profiteert namelijk van alle voordelen van leasen, zonder dat je voor langere tijd vast zit aan een contract. Uiteraard kun je ook als je elektrisch least gebruik maken van deze mogelijkheid. Zo houd je alle opties open als het gaat om je wagenpark.

Shortlease biedt zekerheid én flexibiliteit

Shortlease is dé oplossing als je voor korte tijd extra ‘gewone’ of elektrische auto's nodig hebt. Hoe het werkt? Simpel. Je spreekt met WagenPlan een vaste leaseperiode af. Die periode beslaat minimaal 3 en maximaal 12 maanden. In deze periode ben je dus verzekerd van extra auto's en betaal je steeds hetzelfde voordelige maandtarief. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Met shortlease en Wagenplan kun je op een voordelige, flexibele manier inspelen op je behoefte aan mobiliteit. Of die behoefte nu groot of klein is. En zowel voor elektrische als conventionele auto’s.Voordelen van shortlease

Wat zijn nu precies de voordelen van shortlease boven andere leasevormen? We zetten graag alle pluspunten voor je op een rij.

  • Flexibiliteit voor je organisatie, want geen langdurig leasecontract
  • Een vast leasebedrag per maand (alleen brandstofkosten komen daar nog bij)
  • Geen bijkomende kosten bij het inleveren
  • Je least CO2 neutraal

Wat onze klanten zeggen over shortlease


Je kunt ons natuurlijk op ons woord geloven. Maar nóg beter is het om te horen wat onze klanten vinden van shortlease. Detacheringsbureau FTE vertelt over de meerwaarde van de flexibiliteit die bij deze vorm van leasen hoort.Meer informatie over shortlease


Wil je meer weten over shortlease bij WagenPlan? Vraag dan direct online een offerte aan of stel je vraag  aan onze lease-adviseurs. We helpen je graag met het verder verbeteren van de mobiliteit binnen je bedrijf!

New call-to-action
Kunnen wij je helpen?
Chat online
Waarom WagenPlan?
  • Persoonlijke ondersteuning
  • Compensatie CO2 uitstoot
  • Geen verrassingen achteraf
  • Hoge klanttevredenheid
8.4
Gebaseerd op
833 reviews
Bekijk rapportcijfers