Bekijk de video

Klantcase: LOXAM

LOXAM is Europa's nummer 1 op het gebied van materieelverhuur. Met een hoofdkantoor in Parijs is het bedrijf actief in 21 landen met 7300 werknemers verdeeld over 750 vestigingen. Door overnames en autonome groei is LOXAM de laatste jaren enorm gegroeid. Dat heeft grote gevolgen voor de CO2-uitstoot. En die wil LOXAM samen met haar mobiliteitspartner zoveel mogelijk beperken.

Waarom LOXAM voor WagenPlan kiest

Minder CO2, meer handel

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker in onze branche, wie goed presteert krijgt voorrang bij aanbestedingen. Wij helpen onze klanten door de CO2-uitstoot van het materieel dat wij aan hen leveren zoveel mogelijk te beperken. Hoe minder, hoe beter.Want die uitstoot wordt opgeteld bij hun totale CO2-voetafdruk. En zoals wij met onze klanten meedenken, zo denkt WagenPlan met ons mee.

Kosteloze compensatie CO2

Samen met WagenPlan hebben we een aantal maatregelen genomen om de CO2-uitstoot van onze mobiliteit te beperken. Niet alleen door te kiezen voor zuinige auto’s en vrachtwagens, maar bijvoorbeeld ook door chauffeurs op te leiden in ‘het nieuwe rijden’. Mooi meegenomen dat WagenPlan de resterende CO2-uitstoot van ons wagenpark kosteloos compenseert.

Tevreden

Een zuiniger wagenpark en CO2-beperkende maatregelen betalen zich op termijn dubbelen dwars terug. Wij zijn blij dat WagenPlan ons daarbij helpt en staan dan ook vierkantachter de verkiezing tot Beste Leasemaatschappij van het jaar.

leaseregeling nog actueel, wagenparkbeheer

.
Waarom WagenPlan?
  • Persoonlijke ondersteuning
  • Compensatie CO2 uitstoot
  • Geen verrassingen achteraf
  • Hoge klanttevredenheid
8.4
Gebaseerd op
810 reviews
Bekijk rapportcijfers
Kunnen wij je helpen?
Chat online