Beste Leasemaatschappij

Zowel in 2017 als in 2016 zijn we uitgeroepen tot beste leasemaatschappij. En in de verkiezing 2017/2018 zijn we in de categorieën berijders en wagenparkbeheerders 2e geworden.  Wij zijn supertrots dat onze klanten en berijders ons zo goed waarderen. En erg dankbaar dat wij met hen mogen samenwerken, want ‘it takes two to tango’, ook in een zakelijke relatie. We beloven dat we niet op onze lauweren gaan rusten en onze volle energie blijven geven om de persoonlijke aandacht en service voor onze klanten te blijven verbeteren.

Iedere dag een beetje beter, daar gaan wij voor.

Waar zijn wij op beoordeeld?

Het tevredenheidsonderzoek is uitgevoerd onder de leden van Vereniging Zakelijke Rijder (VZR), de belangenbehartiger voor berijders met een auto van de zaak. De tevredenheid is in kaart gebracht aan de hand van verschillende onderdelen: Communicatie en informatie, Contractuele aspecten, Onderhoud en Schade en pech. Ook is de Net Promoter Score meegenomen om de klantloyaliteit te meten. 

Waarom onze klanten voor ons kiezen

Wij geloven dat organisaties meer rendement halen uit mobiliteit wanneer we breder kijken dan alleen de invulling van het wagenpark en het maandelijkse leasetarief. We hebben 3 van onze klanten gevraagd te vertellen hoe wij die visie samen met hun invullen. Want over jezelf praten telt niet.

Waarom WagenPlan?
  • Mobiliteitsadvies op maat
  • Persoonlijke ondersteuning
  • Compensatie CO2 uitstoot
  • Geen verrassingen achteraf
  • Hoge klanttevredenheid
8.4
Gebaseerd op
1059 reviews
Bekijk rapportcijfers
Kunnen wij u helpen
Chat online