Schadenet

Schadenet is een professionele autoschadeherstelketen met duidelijke communicatielijnen. Met 100 vestigingen heeft Schadenet een uitstekende landelijke dekking. Alle vestigingen maken gebruik van de meest geschikte en best passende technologie. Een efficiënte uitvoering van het schadeherstel maakt het mogelijk hoge kwaliteit tegen een gunstig prijsniveau aan te bieden. De medewerkers zijn professioneel en vakkundig, terwijl uiteraard volgens de arbowetgeving wordt gewerkt. 

Schadenet zet zich in om het milieu zoveel mogelijk te ontlasten. Dat doet Schadenet door gebruik te maken van technieken en producten met oog en verantwoordelijkheid voor het milieu. Bovendien loopt Schadenet vooruit op het gebied van groen schadeherstel. Alle Schadenet franchisenemers zijn multi-site gecertificeerd: Gecertificeerd conform ISO:9001 en ISO:14001, Erkend Duurzaam gecertificeerd, Duurzaam Repareren gecertificeerd. Alle Schadenet locaties zijn tevens aangesloten bij de FOCWA. 

In samenwerking met Schadenet zorgen we ervoor dat de leaseauto's van WagenPlan snel en kundig gerepareerd worden bij kleine en grote schade. Daarnaast zijn de Schadenet vestigingen officiële innamelocaties voor de leaseauto's van WagenPlan.

Kunnen wij je helpen?
Chat online