Op vakantie met uw Private Leaseauto

Met uw WagenPlan Private Leaseauto is alles goed geregeld, ook in het buitenland. Uw auto is verzekerd in alle landen die op de groene kaart staan. Staat uw vakantiebestemming er niet bij, neem dan voor vertrek contact met ons op via (055) 579 8444.

Let op: voor de ex-Oostbloklanden, Balkanlanden, Turkije en Marokko is een buitenlandverklaring nodig. Deze kunt u bij ons aanvragen.

Pech op vakantie, wat nu?

Vervelend, pech! U zult reparaties in het buitenland meestal contant moeten betalen. Neem dan eerst contact met ons op, vraag altijd om een rekening incl. btw op naam van WagenPlan Centraal Beheer en stuur deze naar ons op.

Nog erger, een ongeluk!

Niet te hopen, maar een ongeluk kan gebeuren! Uw welzijn is prioriteit. Als dat geregeld is, neem dan contact met ons op. Dan zorgen wij dat alles weer in orde komt.

Vervangende auto?

Heeft u een WagenPlan Private Leaseauto met de module Vervangend Vervoer? Dan krijgt u ook in het buitenland een vervangende auto als een reparatie langer dan 24 uur duurt. Zo blijft uw vakantie leuk!

Nog een paar tips…

  • Gaat u met een caravan of aanhanger naar Duitsland, Spanje of Polen? Vraag dan een aparte groene kaart aan via onze klantenservice (055) 579 8444 of per e-mail;
  • Vergeet niet om voor vertrek olie, de koelvloeistof en de bandenspanning te checken. En vergeet uw reservewiel niet op spanning te brengen én mee te nemen!
Kunnen wij je helpen?
Chat online
Waarom WagenPlan?
  • Persoonlijke ondersteuning
  • Compensatie CO2 uitstoot
  • Geen verrassingen achteraf
  • Hoge klanttevredenheid
8.4
Gebaseerd op
810 reviews
Bekijk rapportcijfers