Makkelijk combineren van verschillende vervoersmiddelen

Comfortabel en snel op de plek van bestemming komen tegen zo laag mogelijke kosten en zo min mogelijk belasting van het milieu. Dat gaat het beste als je medewerkers verschillende vervoersmiddelen makkelijk kunnen combineren. Maar hoe regel je dat? Het kost veel tijd om zelf afspraken te maken met alle verschillende vervoersaanbieders. Daarom hebben wij dat als mobiliteitspartner voor jou gedaan.

Via MobiPlan heb je in één keer toegang tot alle soorten zakelijk vervoer. Het is een soort supermarkt voor zakelijke mobiliteit waar je alles kunt krijgen. Van lease-, pool- en deelauto’s tot lease- en OV-fietsen, e-scooters en alle vormen van openbaar vervoer. Als grote, gespecialiseerde partij hebben wij goede afspraken gemaakt met alle betrokken vervoersaanbieders. En door de ruime keuzemogelijkheden binnen onze mobiliteitsmix kun je precies bepalen welke soorten vervoer individuele medewerkers kunnen gebruiken. En, niet geheel onbelangrijk, je houdt zo gemakkelijk en overzichtelijk de CO2-registratie bij. 

De mobiliteitsmix van WagenPlan

Alle soorten zakelijk vervoer op een rij. Van lease-, pool- en deelauto’s tot lease- en OV-fietsen, e-scooters en alle vormen van openbaar vervoer.