Nieuw: Onze Auto. Elektrisch autodelen in kleine kring

1 september 2020
Nieuw: Onze Auto. Elektrisch autodelen in kleine kring

Er zijn inmiddels verschillende landelijke platforms die autodelen mogelijk maken. Maar wil je meer zekerheid over de beschikbaarheid van de auto én elektrisch rijden tegen lage kosten, dan kun je sinds kort via OnzeAuto elektrisch autodelen in kleine kring. WagenPlan levert de komende weken 20 elektrische Renault ZOE’s voor deze innovatieve dienst.

Privé of zakelijk autodelen is een goede manier om tegen lage kosten over een auto te beschikken. Hierbij geldt hoe kleiner de ‘deelgroep’, hoe leuker het is: de auto staat dichterbij, je weet met wie je hem deelt en je zorgt er samen voor dat hij in goede staat verkeert. Kortom: je hebt echt het gevoel dat hij een beetje van jou is.

Daarom is WagenPlan in zee gegaan met OnzeAuto, een dienst die elektrisch autodelen binnen kleine kring mogelijk maakt. Bijvoorbeeld met je buren of met verschillende bedrijven op 1 locatie. Dat is goed voor het milieu, je mobiliteit én je portemonnee!

Minimaal 50% goedkoper dan eigen auto

Via OnzeAuto deel je eerlijk alle kosten en rijd je al vanaf €150 per maand een 100% elektrische Renault ZOE. Alle kosten zijn inbegrepen, ook elektriciteit. Je hoeft niets te investeren, hebt geen last van BKR registraties en bespaart elke maand, afhankelijk van het aantal deelnemers, minimaal 50% t.o.v. de kosten van een eigen auto.

Ondersteuning bij opzetten deelgroep

OnzeAuto helpt bij het opzetten en operationeel krijgen van je deelgroep. En is de deelgroep eenmaal compleet en ingericht, dan doet een handige app en 24x7 ondersteuning de rest. Ook de onderlinge verrekening wordt voor je geregeld. Kortom: overzichtelijk en eenvoudig.

20 Renault ZOE’s om te delen

We gaan de komende weken van start met 20 Renault ZOE’s. Een geweldige auto, stil, schoon en 100% elektrisch. Een mooie kans voor je bedrijf, je medewerkers, voor jezelf en voor je buren of vrienden. Dus een goed plan om ze op deze mogelijkheid om goedkoop elektrisch te kunnen rijden te wijzen!

Meer weten?

Ga voor meer informatie naar www.kleinekring.onzeauto.com of bel met een van onze WagenPlan mobiliteitsadviseurs via 055 579 8444.

Deel dit bericht:

Auteur: WagenPlan

Reacties