Klantcase Iglo (Pilot elektrisch leasen)

16 oktober 2019
Klantcase Iglo (Pilot elektrisch leasen)

Iglo is een bekende Nederlandse producent van diepvriesmaaltijden. Ze helpen consumenten bij het maken van een makkelijke, maar vooral ook lekkere en verantwoorde maaltijdkeuze. Zoals veel andere grote bedrijven, speelt ook bij Iglo duurzaamheid een steeds belangrijkere rol. Iglo richt zich daarom op 3 belangrijke pijlers, waar mobiliteit onderdeel van is. Voor Iglo is elektrisch rijden een eerste stap naar een duurzaam mobiliteitsbeleid. 

Waarom pilot elektrisch leasen?

“Het idee voor een pilot voor elektrisch rijden ontstond toen het leasecontract van 2 werknemers afliep. Beide werknemers hadden zelf heel sterk de behoefte om elektrisch te rijden. Een prachtig initiatief en bovendien dé ideale gelegenheid om een pilot met elektrisch rijden te lanceren!

De pilot loopt voor een periode van 1 jaar en voorziet 2 van onze werknemers van een elektrische leaseauto. De keuze voor de periode van 1 jaar was bewust. Zo kunnen we bij Iglo goed ervaren wat de voor- en nadelen zijn, voor de werknemers én onze organisatie. 

De pilot loopt nu ruim een half jaar en de ervaringen zijn zeer positief. Het ziet ernaar uit dat we na het einde van het eerste jaar doorgaan met het elektrisch rijden.”

“De keuze voor WagenPlan maakten we op advies van een aantal collega-ondernemers. Zij waren erg goed te spreken over WagenPlan. Nadat we een gesprek hebben gehad met Monique van Wagenplan, zijn we ons verder gaan inlezen. Het duurzaamheidsbeleid van WagenPlan sprong meteen in het oog. Ook is WagenPlan - net als Iglo - een kleine organisatie binnen een grote holding, wat heel mooi bij elkaar aansluit. “

Nieuwsgierig naar het hele verhaal?

In deze video vertelt Renske Rozemeijer - HR Manager bij Iglo – er meer over.  

Deel dit bericht:

Auteur:

"Bezit geeft sores, gebruik is zorgeloos"

Gert Jan van Hassel
Accountmanager
Reacties