Waarom Lievense ook overgaat op elektrisch leasen

11 september 2019
Waarom Lievense ook overgaat op elektrisch leasen

Lievense is een multidisciplinair adviseurs- en ingenieursbureau op het gebied van bouw, infra, water en milieu. Lievense heeft 10 locaties in Nederland en 3 in het buitenland. Er werken ongeveer 375 medewerkers. Een van de belangrijkste pijlers binnen Lievense, is de zorg voor mens en milieu. Duurzaamheid speelt een belangrijke rol, ook in hun keuze voor een mobiliteitspartner.

Erik van den Broek – Algemeen directeur

“Elektrisch rijden moet de juiste plek krijgen in ons leasebeleid. WagenPlan helpt dat te realiseren.”

Duurzame mobiliteit

Onze adviseurs en ingenieurs zijn dagelijks onderweg naar klanten en stakeholders. Het belang van mobiliteit is dus erg groot bij Lievense. Daarom zijn wij al lang bezig met duurzame mobiliteit: we geven werknemers een NS-Business Card om openbaar vervoer te promoten en werken al jaren met poolauto’s. Begin dit jaar zetten we de eerste stappen om deze poolauto’s te vervangen door elektrische voertuigen. De volgende stap was elektrische leaseauto’s aanbieden, ook daar rijden er ondertussen enkele van rond.

Elektrisch leasen: een interessante keuze

Bij het aanpassen van het leasebeleid wilden we hulp van experts. Elektrisch leasen moet de gepaste plek in het leasebeleid krijgen, vinden wij. Misschien moet het zelfs voorsprong op het leasen van auto’s met fossiele brandstof krijgen. Maar de operationele kosten van een elektrische wagen zijn op een hele andere manier verdeeld. WagenPlan helpt ons door mee te denken over hoe je elektrisch leasen precies moet benaderen. Met hun aanpak maakt het voor ons onder de streep niet uit. Voor onze werknemers wordt het net interessanter om een elektrische auto te kiezen.

Vertrouwd contact

WagenPlan helpt ons wagenpark te verduurzamen. Zo maken wij elektrisch leasen interessanter voor onze werknemers. Zaken doen met WagenPlan voelt prettig en vertrouwd!

Benieuwd naar het hele verhaal, bekijk hieronder de video.

 

New call-to-action
Deel dit bericht:

Auteur: WagenPlan

Reacties