Elektrische deelauto’s Amber duurzame aanvulling op mobiliteitsmix

21 februari 2019
Elektrische deelauto’s Amber duurzame aanvulling op mobiliteitsmix

Wij geloven dat elektrisch rijden de toekomst heeft. Combineer dat met nieuwe mobiliteit, de trend waarbij je je medewerkers zelf laat bepalen hoe zij van A naar B reizen, dan snap je waarom wij zo enthousiast zijn over onze samenwerking met Amber, het deelautoplatform voor elektrische auto’s en e-bikes.

Wat is Amber precies?

Amber is een deelautoplatform voor met name zakelijke gebruikers. Met een vloot van 100% elektrische BMW i3’s en een app waarmee je de auto reserveert, ontgrendelt, start, parkeert en oplaadt. De auto’s staan gegarandeerd op loopafstand en je kunt ze ook privé gebruiken.

Wat maakt WagenPlan en Amber zo’n goeie match?

Met het deelautoplatform van Amber gaan we bedrijven helpen om nog meer rendement uit hun mobiliteit te halen. Daar hebben wij inmiddels al een hoop ervaring mee opgedaan. We zien het aanbod van Amber als een hele mooie aanvulling op de mobiliteitsmix die wij onze klanten kunnen aanbieden.

Wil je precies weten hoe Amber werkt en hoe de samenwerking met Amber er uitziet? In deze video legt CEO Steven Nelemans van Amber het uit. 

 

Deel dit bericht:

Auteur: WagenPlan

Reacties