WagenPlan behaalt Keurmerk Private Lease

25 november 2016
WagenPlan behaalt Keurmerk Private Lease

Als een van de eerste leasemaatschappijen voldoen wij aan de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease. Consumenten die bij WagenPlan een private leasecontract afsluiten, kunnen zorgeloos van hun nieuwe auto genieten, zonder verrassingen.

Privé lease in opkomst

Privé lease, het leasen van een nieuwe auto door particulieren, is sterk in opkomst. De gemiddelde Nederlander heeft niet de financiële middelen om een nieuwe auto te kopen (bron: CBS). Met Privé Lease komt een nieuwe auto binnen handbereik. Met de toenemende populariteit groeit niet alleen het aantal aanbieders van private lease, maar ontstaat er tevens een groot verschil in voorwaarden en regels. Met de komst van het Keurmerk Private Lease zijn die regels en voorwaarden gelijkgetrokken en heeft de consument niet meer te maken met de spreekwoordelijke en vaak moeilijk te begrijpen kleine lettertjes. 

Goed voor reductie CO2-uitstoot

Wijnand Akkerman, directeur van WagenPlan; ‘De afgelopen jaren hebben wij een beweging ingezet om ons verder te ontwikkelen van leasemaatschappij naar partner in duurzame mobiliteit. Privé lease is een natuurlijke aanvulling naast het dienstenpakket van zakelijke lease en past in de trend van bezit naar gebruik. De opkomst van prive lease sluit aan bij onze visie op duurzame mobiliteit. Nieuwe auto's zijn schoner en zuiniger en dragen daardoor bij aan de reductie van CO2-uitstoot."

Wij voldoen aan de strenge eisen

Akkerman: “Het Keurmerk Private Lease is voor ons bedrijf zeer belangrijk. Het is het bewijs dat de voorwaarden en regels die wij hanteren voldoen aan de strenge eisen van het keurmerk. Wie bij ons een private leasecontract afsluit kan rekenen op de zekerheden van het Keurmerk Private Lease. Onze voorwaarden zijn helder geformuleerd en beschermen de consument. Wij bieden een volledig en overzichtelijk pakket met een vast maandbedrag en geen onverwachte onderhouds- en reparatiekosten.”

Beschermt de consument

Het Keurmerk Private Lease is een onafhankelijk initiatief, heeft als doel de consument te beschermen en is tot stand gekomen in samenwerking met diverse consumenten-vertegenwoordigers, waaronder de Consumentenbond. Meer informatie over het Keurmerk Private Lease is te vinden op de website: www.KeurmerkPrivateLease.nl.

Deel dit bericht:

Auteur: WagenPlan

Reacties