WagenPlan wederom beste leasemaatschappij

7 december 2016
WagenPlan wederom beste leasemaatschappij

Op 6 december 2016 zijn de resultaten bekend gemaakt van de Berijdersverkiezing Beste Leasemaatschappij 2016/2017. In de categorie middelgroot/klein is WagenPlan voor de tweede keer op rij als winnaar uit de bus gekomen.

Gewaardeerd met een 9,3

Wijnand Akkerman, directeur WagenPlan: ‘Door onze leaserijders zijn we dit jaar gewaardeerd met een gemiddelde van 9.3. Een resultaat waar we trots op zijn! Omdat wij veel waarden hechten aan persoonlijk aandacht en service voor onze klanten. Iedere dag zetten wij ons daarvoor in en werken wij continu aan de verbetering van onze service. De combinatie van een klein team en de service van een groot bedrijf maakt ons uniek. Het is mooi om te zien dat deze aanpak werkt en zo goed wordt gewaardeerd door onze leaserijders’.

Over het onderzoek

Dit jaar hebben ruim 5.000 leaserijders de vragenlijst ingevuld. De resultaten zijn verzameld door het onderzoeksbureau Tevreden.nl, dat is gespecialiseerd in tevredenheidsmetingen. De tevredenheid is in kaart gebracht aan de hand van verschillende onderdelen:

  • Communicatie en informatie,
  • Contractuele aspecten,
  • Onderhoud,
  • Schade en pech.

Waarom onze klanten voor ons kiezen

Wij geloven dat organisaties meer rendement halen uit mobiliteit wanneer we breder kijken dan alleen de invulling van het wagenpark en het maandelijkse leasetarief. We hebben 3 van onze klanten gevraagd te vertellen hoe wij die visie samen met hun invullen. Want over jezelf praten telt niet.

Bekijk hier waarom onze klanten de samenwerking met de beste leasemaatschappij zo waarderen.

 

Deel dit bericht:

Auteur: WagenPlan

Reacties