WagenPlan valt twee keer in de prijzen bij verkiezing beste leasemaatschappij

13 december 2017
WagenPlan valt twee keer in de prijzen bij verkiezing beste leasemaatschappij

Op 12 december 2017 zijn de resultaten bekend gemaakt van de verkiezing Beste Leasemaatschappij 2017/2018. In de categorie middelgroot/klein is WagenPlan voor het derde achtereenvolgende jaar in de prijzen gevallen. Zowel in de categorie berijders als wagenparkbeheerders is WagenPlan 2e geworden. 

Het onderzoek, uitgevoerd door het onderzoeksbureau Tevreden.nl in opdracht van de Vereniging Zakelijk Rijders (VZR), werd voor de zevende keer uitgevoerd. Dit jaar met een verscherpte opzet en met twee nieuwe categorieën. Meer dan 8.000 respondenten gaven hun mening over tientallen leasemaatschappijen. De leasemaatschappijen krijgen gemiddeld een rapportcijfer van 8,1 en een NPS van 31. 

 

Berijders waarderen WagenPlan met een 8,1

In de categorie middelgroot/klein is Friesland Lease door de berijders als beste gewaardeerd. WagenPlan is in deze categorie met 8,1 tweede geworden en Wittebrug Lease derde. Wijnand Akkerman, directeur WagenPlan; ‘Wij zijn er heel erg trots op dat we twee jaar op rij als beste leasemaatschappij zijn verkozen en dat we dit jaar het niveau in de top 3 hebben vastgehouden met de 2e plek’. 

 

Wagenparkbeheerder geven WagenPlan een 8,8

De categorie Wagenparkbeheerders is dit jaar nieuw. Zij zijn het meest tevreden over Athlon. WagenPlan is ook in deze categorie tweede geworden en Alphabet derde. 

 

Persoonlijke aandacht en service

Wijnand Akkerman: ‘Wij hechten veel waarden aan persoonlijk aandacht en service. Iedere dag zetten wij ons daarvoor in en werken wij continu aan de verbetering van onze service. De combinatie van een klein team en de service van een groot bedrijf maakt ons uniek. Het is mooi om te zien dat deze aanpak werkt en zo goed wordt gewaardeerd door onze leaserijders en wagenparkbeheerders’.

 

 

Deel dit bericht:

Auteur: WagenPlan

Reacties