Waarom de award ‘beste leasemaatschappij' voor ons zo belangrijk is

4 december 2019
Waarom de award ‘beste leasemaatschappij' voor ons zo belangrijk is

Een mooie 2e plaats tijdens de verkiezing ‘Beste Leasemaatschappij van het jaar 2019/2020’. Daar ben ik heel blij mee! De afgelopen jaren vielen we al vaker in de prijzen maar het blijft bijzonder. Het is de kroon op ons werk: het zijn immers je klanten waar je het voor doet. En als zij je service waarderen, doe je het kennelijk goed.

Allereerst wil ik natuurlijk de leaserijders bedanken voor de mooie 7,9 die ze ons gaven. Heel fijn!

Waarop hebben onze leaserijders ons beoordeeld?

We zijn beoordeeld op de volgende onderdelen: communicatie&informatie, contractuele aspecten, onderhoud en schade en pech. Ook is de Net Promotor Score bij de beoordeling meegenomen om klantloyaliteit te meten.

Ik denk dat bij communicatie & informatie persoonlijk contact het belangrijkste is. Dat je, als je belt, snel en vakkundig wordt geholpen. Door een medewerker die jou kent en zich inleeft in jouw situatie. Daarom doen we er alles aan om altijd goed bereikbaar te zijn om alle praktische zaken snel af te handelen. 

Voorbereid op de toekomst

Als leasemaatschappij willen wij onze berijders en klanten naast de hulp bij die praktische zaken, ook meenemen in de ontwikkelingen van deze tijd waarin we een transitie zien van leaseauto naar complete mobiliteit.

Wil dat zeggen dat de leaseauto z’n langste tijd heeft gehad? Nee, maar die auto wordt onderdeel van een veel bredere mobiliteitsmix. Werknemers willen steeds vaker zelf bepalen hoe ze (zakelijke) reizen. Dit betekent dat veel werkgevers overstappen van een leasebudget op een mobiliteitsbudget

Oog voor medewerkerstevredenheid en het milieu

Wij helpen onze klanten bij het maken van deze overstap. Dat is niet alleen goed voor de medewerkerstevredenheid, maar ook voor het milieu. Wat dat laatste betreft: al vanaf het allereerste begin compenseren wij de totale CO2-uitstoot van de leaseauto’s die via ons rijden. En door het stimuleren van elektrisch leasen willen we die uitstoot nu ook voorkomen.

Kortom: de leasewereld is volop in beweging en wij zitten er bovenop. Allereerst om onze klanten en berijders maximaal rendement uit hun mobiliteit te laten halen. En daarnaast omdat wij ons werk gewoon ontzettend leuk vinden!

We gaan er alles aan doen om ook volgend jaar weer op het podium te staan. Want deze prijs smaakt naar meer.

Hans Burki
Directeur WagenPlan

https://www.vzr.nl/nieuws/details/beste_leasemaatschappij_2020_bekend

Deel dit bericht:

Auteur:

"Bewust de juiste keuze maken in jouw mobiliteitsbehoefte, daar helpen we je bij!"

Reacties